Raikkonen: Hala F14 T İle Sorun Yaşıyorum

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen Belçika GP’sinde aldığı iyi sonuca rağmen Ferrari F14 T ile zorluklar yaşamaya devam ettiğini söyledi.

Raikkonen Spa’da dördüncü sırada bitirmişti ve bu Ferrari’ye döndüğünden bu yana en iyi sonucu. Ancak Monza’nın Mercedes motorlu araçlara daha iyi uyacağı düşünülüyor ve Fin pilot Ferrari ile hala sorun yaşadığını saklamıyor.

“Temiz bir haftasonu geçirdiğimizden emin olmalıyız, birşeyler deneyebilir ve tüm antrenmanlarda programımızı sürdürebiliriz. Temel şey sorun yaşamadan temiz bir yarış çıkarmak ve bu şekilde zorlayabiliriz. Aracın sürüşü ile ilgili hala zorluklar var, ancak bunu bekliyorduk. Geliştirmemiz gereken şeyler var, fakat bir süredir bu hislere sahibiz. Temiz bir haftasonu işleri ve sonuçları daha iyi yapabilir.”

Raikkonen Spa’daki beklenenden iyi performansıyla birlikte Monza için motive olmuş durumda.

“Elbette Monza’da iyi olmayı umuyoruz, burası evimiz, umarız gerçekten iyi oluruz. Ancak her yarıştan azamiyi çıkarmamız gerek ve temiz yarışlar çıkardığımız ve sıralamalarda kendimizi iyi bir pozisyona koyduğumuz sürece işimizi yapabilir ve diğerlerinden endişe etmeyiz. Umarım orada hızımıza şaşırırız, Belçika’da söylediğim gibi bir sonraki yarış zor olacak gibi görünüyor, ancak çok da kötü olmayacak. Oraya gitmeli, en iyisini yapmalı ve nerede olduğumuzu görmeliyiz.”


Yorumlar

“Raikkonen: Hala F14 T İle Sorun Yaşıyorum” için 12 yanıt

  1. Kimi önümüzdeki sezonu bekliyoruz

  2. rosberg power avatarı

    Kimi bu işler böyle yürümez biraz ağlak yapman lazım. Yoksa işin zor.

  3. F_Alonso Diaz avatarı

    Ya o değilde bu tip şeyleri Alo söylese, millet hemen “araç kötü ben iyiyim moduna aldı kendini” diye söylenmeye başlar, Rai diyince bir başka oluyor nedense. Kimse kendine iğne batırmıyor, iş çuvaldıza geldimi of of..

    Karışır bura 🙂

    1. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      Sevgili F_Alonso Diaz ; Neden RAi diyince bir başla oluyor biliyor musun ? Bu sitedeki hiç kimse KIMI’nin kendisini ” Araç kötü ben iyiyyim” moduna alacağına inanmaz. Çünkü daha önceki demeçlerine, kariyerine, açıklamalarına bakarsan sürekli KIMI’nin agzından ” Takım iyi veya kötüydü, Biz iyi veya kötüydük ” gibi çoğul ve birleştirici ifadeler görürsün. Oysa Alonso’dan 5 sene boyunca çok duyduk, ”araç kötü ben iyi” muhabbetlerini. Hee Haklı olduğu zamanlarda vardı şimdi bunu da kabul etmek gerekir. Ama ekseriyette Alo bu modda açıklamalar yaptığı için doğal olarak herkes ondan bekliyor bu ifadeleri. Zaten KIMI ile ALO arasında ki fark bu işte. RAİ hem iyi pilot,hem iyi insan, hem polemik ve iğnelemekten uzak sadece işini yapan bir pilot. Millet o yüzden bu kadar seviyor.. Ve o yüzden böyle modlar KIMI’den beklenmiyor. Umarım açıklaya bilmişimdir. Saygılar.

      1. Kimi sadece işini yaparn bir pilotta, Fernando simitçi mi ? Kb. ama mantık olarak F1 izleyici kariyerını dusunursek, görüp görebileceğin işini yani f1 pilotlugunu, en iyi yapan kişi zaten Alonso 🙂 onuda fazlası ile görüyorsunuz, (matematiksel, fiziksel, manevi, sürüş, bulunulan konum, edilen itibar,) ama eksik olan tek sey sizdeki bu adamın yaptıklarına saygı kusuru…

  4. bu sezon hüsran önümüzdeki sezonda kısmetse buradayız bakalım görelim.

  5. araçla sorun yaşama bahanesinin ardına iyi sığındı bu sene. Neyse kaçmıyoruz gelecek sezon da burdayız.

    1. Umarım burda olursun

    2. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      RoyalHunt ; KİMİ’nin açıklamalarına niye bu kadar tepkili olduğunu merak ediyorum. Niye bahaneye sığınsın ki. Aracın ona göre olmadığını herkes söylüyor. Allison söylüyor,Mattiachi söylüyor bi kerede kendisi söylesin. Ne var bunda ? Niye hemen Bahane oluyor senin gözünde. Ayrıca bir soru sorucam tüm içtenliğinle cevaplamanı istiyorum. Bahane üretme, Polemik yaratma gibi birçok konuda senin de desteklediğin pilot ALonso’mu daha öne çıkıyor yoksa KIMI’mi. Bunu herkes cevaplayabilir. ALo’nun en ustaca yaptığı iştir Sinsilik. Oysa kimi hiçbir zaman karışmaz böyle şeylere.. Sadece işini yapar polemiğe ve gereksiz demeçlere girmez. Bunu seninde bildiğine eminim. Ve bunu bilmene rağmen ” Bahanelere sığınıyor ” tabirini Padok ta diyebileceğin en son adam olan Raikkonen’e, senin ilk önce demen beni şaşırtıyor açıkcası. Sence TRF1 sitesindeki Anti-Raikkonen’ci olmandan dolayı kazandığın ün ve şöhret seni en basit konularda bile Kimi’ye karşı saldırmaya mı zorluyor.. Bunu ciddi olarak cevaplamanı istiyorum. Saygılar.

      1. Kimi sadece işini yaparn bir pilotta, Fernando simitçi mi ? Kb. ama mantık olarak F1 izleyici kariyerını dusunursek, görüp görebileceğin işini yani f1 pilotlugunu, en iyi yapan kişi zaten Alonso 🙂 onuda fazlası ile görüyorsunuz, (matematiksel, fiziksel, manevi, sürüş, bulunulan konum, edilen itibar,) ama eksik olan tek sey sizdeki bu adamın yaptıklarına saygı kusuru…

  6. el insaf sezon bitti..

    1. Haberi okumadan yorum yapmamak gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir