Gastaldi: E22’yi Geliştirmeye Devam Edeceğiz

yazar:

kategori:

Lotus’tan Federico Gastaldi, sorunlu geçen 2014 sezonuna rağmen aracı geliştirmeye devam edeceklerini açıkladı.

Gastaldi “Her zaman kasım ayındaki Abu Dhabi yarışına kadar E22’yi geliştirmeye devam edeceğimizi söyledik. Sezon sonuna kadar alabileceğimiz en üst puanları almak istiyoruz”

Takım bir çok açıdan mücadeleci olan 2014 sezonunda daha fazla puan kazanmaya odaklandı. Doğal olarak F1’de hep geleceği düşünürsünüz ve 2015 projesine çoktan başladık ancak şu anda her iki çalışmayı sürdürecek kaynaklarımız var”

“Enstone’den hem kısa vade hem de uzun vadede büyük beklentilerimiz var”

Son puanını Monaco’da alan Lotus’un takım patronu yardımcısı Gastaldi, Monza’nın Lotus adına zor geçeceğini kabul ediyor.

“En hızlı olmadığımız özelliğe yani, düzlüklere sahip olan Monza’ya gidiyoruz. Orada tutkulu büyük bir hayran kitlesi var. Monza’da her zamanki kararlılığımızı ve ruhumuzu göstereceğiz”

“Singapur’da güç dezavantajımızın daha az olacağına inanıyoruz. Soçi herkes için büyük bir bilinmeyen. Suzuka’da ise iyi bir aero özelliğe sahip olmalısınız”


Yorumlar

“Gastaldi: E22’yi Geliştirmeye Devam Edeceğiz” için 2 yanıt

  1. Allison’u kaybetmek takımı yamulttu bence. Bir daha toparlanabileceklerini sanmıyorum. Allison da seneye Ferrari’yi uçuracaktır, şimdiden bahis yapabilirsiniz bana göre.

  2. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Sizin için en büyük değişiklik puan kazanmak olacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir