Verilen Ceza Mclaren'i Şaşırtmadı

yazar:

kategori:

İtalyan mahkeme tarafından Mclaren mühendislerine verilen ceza, İngiliz takımını şaşırtmadı.

Dün çıkan haberlerde, 2007’de yaşanan skandal nedeniyle Mclaren’den Rod Taylor, Jonathan Neale ve Paddy Lowe’un ceza aldıkları belirtilmişti.

Takım adına konuşan bir sözcü "İtalya’daki gelişmeler, uzun süre önce gerçekleşen ‘nolo contendere’ adlı anlaşmanın resmileşmesi."

"Bu, savunmacının verilen cezayı ne kabul etmesi ne de karşı çıkması ancak suçluluğun etkisini kabul etmesi anlamına geliyor."

"Bu konuya sonunda bir çizgi çekildi." dedi.


Yorumlar

  1. bu açıdan çok güzel. Vodafone sponsorluğu abartılı geliyor bana.Heryere yazılmasa daha iyi olur.FlyEmirates le daha iyiydi araç.

  2. evet bu yeni araç değil çünkü kokpit önü yan kanatlar, sidepod kanatları görünüyor.

  3. resimdeki araç 2009 un ilk prototipi olan araç sanırım..

  4. 2007'de bu haberlerden artık nefret etmiştim, sezon 2009 değişen bir şey yok. ara sıra da çıksa yorumlar insanı boğuyor cidden. herkes lütfen biraz daha dikkatli ve sağduyulu olsun

  5. gurcan hezer avatarı

    Herşeyden önce edebi uslup yada uslubun şirazesini kaçırma hususundaki bütün arkadaşlarıma karılıyorum,aymaz demek hakaret yada hakir görme anlamında kullanılan bir terim değil atıfta bulunmadır diğer yorunmlarımada bakabilirsiniz ama bu konuda provake maleesef uslupal ilgili yorumlarda olmuş.
    Ferzan arakdaşım sen mühendissin de FİA delegerindeki yada kurulundakiler farklı bir iş kolundan mı ?Neden sadece italyan mahkemelerini kaale alıyorsunuz ,
    resmi fia sitesi açıkladı kişi bazlı kurumsal cezai uygulama diye ama bi yerden sonra galiba kör olmadan tarafr tutulmuyor…
    Ben mclaren taraftarıyım ama meseal f2002 ye hala hayranlık duyarım keza f2004 de bilmem anlatabildim mi…

  6. izan sahibi aymaz beyinler sözüne sözüm kem söz sahibine aittir. mahkeme bu mühendisleri suclu buluyor fakat bunlar
    hala yok parca yoktu,marca yoktu diyorlar. Kardes ben mühendisim ,çalıştıgım high teknoloji firmada 80 adet mühendisle birlikte çalışıyorum esinlemenin nasıl bir şey oldugunu çok iyi bilirim .rakip üc dört adet firmaların ürünleri bize gelir biz boyasından tut civatasına kadar her şeyine bakar kesinlikle esinleniriz ama yapatıgımız sey onlarınkine benzemez .ama unutma nasıl ikiside formula 1 aracı ise bizimkide aynı üründür. mclaren aşkı seni kör etmiş farkında değilsin.

  7. bir başka habere bakıyorum yorum yazana embesil deniliyor beynini kullan,öbür yorumda sadece şunu kınıyorum bunu banlayın,bir başkası geliyor yine milletin beyninin içeriğiyle ilgili yazıyor.nedir sizin buradakilerle alıp veremediğiniz?bir kan davası mı var farklı düşüncede yada takımı tutanlarla aranızda.bu kadar öfkeye ne gerek var?bütün herkesi genellemiyorum mesela id1984 arkadaşımız neden güzel yorum yazabiliyorda aynı safta bir diğeri yazamıyor…hayır bizdende var illa ama bu iekilde biz daha nereye kadar devam edicez

  8. ya sizin her yorumunuz böyle düzeysiz böyle imalı böyle fanatizm mi kokmalı illa.nedir bu insanlarla alıp vermediğiniz hakaretleriniz?kimsniz siz ne sıfatla bu kadar maksadı aşan yorumlar yazıyorsunuz?önce lafı ortaya atıp sonra provakatörlüğe soyunup şu adam banlansın diip ortalığı kızıştırmaktan başka birşey yaptığınız yok.herkez üstüne alınmasın ama belli başlı kişiler burda sadece sinir bozma amaçlı yorum yapıyor.yahu olmuş bitmiş ölen ölmüş takımlar sünger çekmiş olaya belki doğru belki yanlış…katıl yada katılma arkadaşım neden sürekli insanların karakteri beyin yapıları,ruhsal durumları yada biyolojik yapılarına saldırıyorsunuz.size bu hakkı kim veriyor.

  9. gurcan hezer avatarı

    eksik bilgi ile yargıya varıp yorum yapılınca .ortaya çkması olası kaos ortamı kaçınılmaz olarak yansıyor bu sayfalara….
    Herşeyden önce 2009 yılı 1998 den bu yana en köklü değişikliklere uğrayan sezon olucak bunu 2007 ile özdeşleştiren nasıl bir mantıktır anlamam mümkün değil.
    F1 araçları 1-3 sene içerisinde satışa çıkarılır parçaları değiğtirilerek her takım bi ferrari alsın o zaman ….
    2005 yılı Mclareninin verileri aktarılmıyorda ferrari verileri o ilahi yazıtlar yaaa ÇOKKK BOŞŞŞ safsatalar yazık kere yazık…..
    fia nın resmi sitesinde ki açıklamadır Mclaren aracında ferrariye ait bir yapı ,bileşen BULUNMAMIŞTIR…
    İzan sahibi olmayan ,aymaz beyinlere duyurulur..

  10. ferzan dag burda uzun uzun yorum yapmak istemiyorum yanlız sana tek bir lafım var oda YENİLGİYE KILIF ARAMAMANIZDIR..çünkü siz 2008 araçları arasında bazı noktalarda güncellemesi durdurulmuş bir takıma yenildinizz…sizn araç sorunlarınız sizin pitstop sorunlarınız bizi hiç ilgilendirmez…

  11. 2007 MCLAREN İŞİN DÖNÜM NOKTASI OLDU KENDİLERİ ZATEN FORMULA 1 DEKİ TECRÜBELERİ BELLİ.BUNU FERRARİ DATALARI İLE BİRLEŞTİRİNCE ORTAYA MÜKEMMEL BİR KAYNAK ÇIKTI.2007 ARACI MÜKEMMELDİ,2008 MÜKEMMELDİ, MUHTEMELEN 2009 DADA COK İYİ ARAC YAPACAKLAR. MCLREN İÇİN DÖNÜM NOKTASI BANA GÖRE FERRARİ DATALARIDIR.YOKSA 2000 YILINDAN BERİ YOLDA KALAN MCLAREN ,YADA YAVAS BİR MCLAREN GÖRMEYE ALISMISTIMKI O ARABANIN KARİZMASINA HİC YAKISMIYORDU. İNKAR EDENLER OLACAKTIR AMA MALESEF BU GERCEGİ DEĞİŞTİRMİYOR.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir