Amerikan Pilotlar, Potansiyel USF1 ile Bağlantıda

yazar:

kategori:

Amerikan takımı USF1’in Salı günü (bugün) resmi olarak tanıtılacak olması ile birlikte ilgi şimdiden 2010’da piste çıkması beklenen takım üzerine çekilmiş durumda.

Indycar yıldızı Danica Patrick, potansiyel takımla bağlantıya geçmediğini belirtmişti ama diğer ünlü Amerikalı isimlerin bahsi geçiyor.

AJ Allmendinger’s bir F1 fırsatını ilgi çekici olarak değerlendirmesine rağmen kendi NASCAR sezonuna odaklandığını söylemişti.

Toronto Star için yazan Motor sporları yazarı Kyle Busch – aynı zamanda NASCAR sürücüsü – yen takım için listenin başında düşünülürken F1 tecrübesi olan Scott Speed’in, Ken Anderson ve Peter Windsor’un projesiyle temasta olduğu öne sürülüyor. Diğer bahsi geçen isimler ise Conor Daly ve Marco Andretti.

The Independent’e konuşan Windsor, motor ve pilotlarla ilgili ayrıntılarda herhangi bir kararın alınmadığını belirtti.

Windsor: "Herhangi bir pilotlahenüz konuşmadık ama uygun kabiliyetlere sahip bütün Amerikalılara bakıyoruz ve Danica da kesinlikle listede"

Bunun yanında Patrick, test yapmayı bile kabul edemeyebileceğini söyledi.

Patrick: "Kimseyi kandırmak istemiyorum tabii ki. Test yapmak çok şey mâl olabiliyor, bunda şüphe yok. Bir koltuk almak ve bütün işleri yapmak için de büyük bir zamanla sadakat gerekiyor"

"Zaman çok değerli ve benim az zamanım var. Bu yüzden bu konuda gerçekten ciddi olmadıkça, işe koyulmayı düşünmüyorum"

"Olduğum yerde mutluyum. Bunun benim için değişmesi de biraz zaman alacaktır."

Bu arada USF1 takımının bugünkü tanıtımı, resmi sitelerine göre T.S.İ. 19:00’da olacak.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir