Honda F1 Takımı Açıklamalara Rağmen İyimser

yazar:

kategori:

Dün Japonya’dan gelen ciddi alıcı yok açıklamalarına rağmen Honda Racing takımı kapalı kapılar ardında çalışmalarını sürdürüyor.

Dün Takeo Fukui, takım için ciddi bir alıcının olmadığını söylemişti.

Ancak, bu yorumlar takımın kapatılması engelleme umutlarına karşılık gelmiş olmasına rağmen, takıma yakın kaynaklar olayın çözümleneceği konusunda iyimserlik olduğunu açıkladılar.

Takıma yakın kaynak, dünkü açıklamalara rağmen durumun daha iyi olduğunu söyledi.

Bu olay hakkında genel görüş ise takım yönetiminin Nick Fry ve Ross Brawn tarafından satın alınabileceği yönünde.

Mercedes-Benz de bu şekilde olabilecek olan bir ortaklığa yakın davranıyor. Bugünün motor anlaşması konudunda Honda Racing için son gün olduğu haberleri çıkmıiştı ancak haberler Mercedes’in yine de yardıma hazır olduğu yönünde.

F1’i destekleme ve Melbourne’de tüm araçların gridde yer almasını sağlamak amacıyla, Mercedes’in Honda Racing’in anlaşmaya hazır olması halinde anlaşmaya yakın olduğu tahmin ediliyor.

Eğer Honda Racing yönetim devrini başarabilirse sezon başlamadan önce test yapma fırsatı bulabilir. Önümüzdeki hafta Jerez’de ve martın sonunda Barcelona’da grup testler olacak.

 


Yorumlar

  1. bu da ayrı bir hikaye neyin çalışmasını yürütüyorlar.Kim çalışıyor daha yarışabielcekleri belli değil.sadece mesailerini doldururlar insanın içinde istek mi olur.yarışamasakta çok iyi araç yaptık demek için mi çabalıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir