Mattiacci: “Çok İyi İş Başaracağım”

yazar:

kategori:

Ferrari Takım Patronu Marco Mattiacci, gelecekte takımıyla çok iyi iş çıkaracağı konusunda kendinden emin olduğunu söyledi.

Formula 1’e gireli henüz 6 ay olan Mattiacci “Çok iyi iş çıkaracağımdan emin oldum. Kendime güveniyorum.”

“F1’e girdiğim döneme göre çok daha fazla motiveyim. Kariyerimdeki basamaklar hep bir anda oldu. Çok kısa kariyerim genel olarak hep 2-3 senelik oldu. Her zaman zor olarak adlandırılan durumları çevirmek için çağrıldım.”

“Bu yüzden şirket bana bu tür sorumluluklar vermeye devam ettiği için mutluyum. Heyecanlıyım. Ne kadar çok eleştirilirsem, takımım ne kadar çok eleştirilirse, enerji geri dönüşümünde olduğu gibi daha fazla motive oluyoruz.”

“Her gün daha fazla motivasyon buluyorum bu yüzden Çin’de göreve başladığım döneme göre çok daha dazla motive olmuş durumdayım. Çok rekabetçi bir dünyaya girdiğimin ve dünyadaki en güçlü marka adına çalıştığımın farkındayım.”

“Hedefim Ferrari’yi tekrae zirveye çıkarmak. Geride kalan 100 gün neler olduğunu anlama açısından aşırı faydalıydı. Nerede iyi olup nerede olmadığımızı gördük. Hislerimiz oldukça pozitif.” dedi.


Yorumlar

“Mattiacci: “Çok İyi İş Başaracağım”” için 27 yanıt

  1. Önce bi alonsoyu göndersin sonra çok büyük işler başarıcak inanıyoruz

  2. her şeyin zincir gibi birbirine bağlı, halkalardan birinin dahi hafifçe aksaması durumunda tüm emeğin çöpe gideceği, beklentilerin boşa çıkacağı bir ortamda hayli iddialı ve bir o kadar da tehlikeli bir yaklaşım.

    ilk önce kafası kopanların, vaat verirken ben ben ben diye atbaşı gidenler olduğunu çokça gördük bu sporda.

    takım başarılı olursa ferrari gibi bir dev dünyada bu pastayı tek başına yedirmezler adama, bilesin.
    başarısız olur ise kafayı gönüllü uzatmışsın zaten, direk bulacaklardır seni.

    hadi bakalım, bu süper iddialı ve kendini ön plana çıkaran açıklamanla neye hizmet ediyorsun, göreceğiz.

  3. Bu adam dediğini yapar ama en güçlüsünü yaparmı makul belki eşit seviyede olabilirler 2015 deki Ferrariyi merak ediyorum şahsen nasıl bir araç olacak özellikle motoru çok merak ediyorum Güç ünitesi ve Turbo sesi nasıl olacak dediği gibi hızlı olabilecekmi bunu kışın görecez.

  4. Acaba arabayı kedimi yapacak!!! 😀

  5. clubbed to death ......... (spä2000) avatarı
    clubbed to death ……… (spä2000)

    Formula 1′e gireli henüz 6 ay olan Mattiacci:
    Çok iyi iş çıkaracağımdan emin oldum. Kendime güveniyorum. Yani %100 eminim. Dün kendimle 6 ayın muhasebesini yaptım ve kendim kendimin manyakötesi iyi olduğuna karar verdim. Aslında bu görevi kabul etmemin çok kişisel bir sebebi vardı. O da başarısız olmak. Evet başarısız olmayı arzuluyordum. Aldığım her görevde sergilemiş olduğum üst düzey başarılardan sonra belki alacağım bir başarısızlık benim için bir motivasyon kaynağı olacaktı. Ama olmadı. Gene çok başarılıyım. Bu benim . Evet. Ben başarılıyım.

  6. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
    Alonso.Diaz(Yavuz)

    Konuyla alakası yok ama bir bende mi böyle cins cins resimler çıktı yoksa herkes de mi ?

    1. bu ne ya :S neyden giriş yapmıştınız?

      1. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
        Alonso.Diaz(Yavuz)

        Pc üzerinden girdim. Chrome kullanıyorum. Birde internet explorer üzerinden gireyim dedim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Muhtemelen benim chrome kafayı yedi 😀 . Siteye son girdiğim de çıkan şeyde şu.

        1. virüs yemişsiniz. Chrome’da herhangi bir eklentiye izin verdiyseniz onları kaldırarak deneyin. Giriş sayfanızın değişip değişmediğine bakın. virüs taraması yaptırın 🙂

          1. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
            Alonso.Diaz(Yavuz)

            Herhangi bi eklenti yok. Mesela şu an herhangi farklı bi resim yok site ana sayfasında ama gözükmeyen tek tük var. Yarın bi taramayla muhtemelen sorunları halletmiş olurum. İlginiz için teşekkür ederim 🙂 .

        2. Kimiciler sabotaj düzenlemiş olabilirler 🙂 malum şu günlerde çok takıştık 🙂

          1. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
            Alonso.Diaz(Yavuz)

            Belki 😀

    2. telefondan da denedim, laptoptan da buna benzer bir şey çıkmadı.

    3. OtonomAktor avatarı

      o neymiş ya 😀 yeni nesil bir virüs filan mı bu

  7. İyi iş başarmak diyorsun da bu Ferrari’yi düzeltmek ne kadar zaman alacak onu söyle sen.4-5 yıl bekleyeceksek hiç beklemeyelim senle de direk yollar ayrılsın.

    1. Hayır sen ne yapmasını bekliyorsun ki ? Geldiği gibi takımı şahlandırıp sezonu domine etmesini falan mı bekliyorsun ? Zamanında Ferrari’deki yeni yapılanma süreci bile (Todt-Sch-Brawn vs.) 4-5 sene sonra meyvesini verdi.

      1. Ferrari taraftarı 4-5 yıl bekledi bi 4-5 yıl daha beklemeye sabırları yok.Tabi kimsenin sabrı kalmadı artık.Laf gevelemesinler de en geç 2 seneye takıma en hızlı aracı versinler.

        1. Samet Demirel(GillVill) avatarı
          Samet Demirel(GillVill)

          Ferrari taraftarlarının sabırları tükenmez 79 ile 2000 yılları arasında 21 yıl boyunca pilotlar şampiyonluğunu özlem ile beklemiş bir takım taraftarlarından bahsediyoruz sonuçta

          1. O dönemle bu dönemi karşılaştırmak doğru olmaz.Çünkü o dönemde en başarılı takım Ferrari değildi.

            1. Samet Demirel(GillVill) avatarı
              Samet Demirel(GillVill)

              Nasıl Ferrari değildi anlayamadım valla 75 yılında şampiyon Ferrari 76 yılında yarış kazası yapmasa şampiyon olacak bir Lauda ve Ferrari 77 yılında şampiyon bir Ferrari 78 yılında Laudanın gitmesiyle şampiyonluğu kaybetmiş bir Ferrari 79 senesinde yine şampiyon bir Ferrari. O döneminde en güçlü takımı Ferrariydi bana sorarsan

              1. O zamanlar Ferrariden iyi Mclaren vardı.Ayrıca dönem değişti.Sen gör bakıyım 2 sene daha Mattiacci iyi araç vermezse orda ne kendisi kalır ne de Monte denen adam.Yazdıklarımdan çok da eminim.Monte şuan bu bataklığın içinden nasıl kurtulabilirim diye düşünüyor.

  8. pissedasafart avatarı
    pissedasafart

    zaman içinde dedigini yapabilir bence.

  9. İspanya yarışından sonra yazmıştım bu adam Ferrari için doğru bir şeçim diye ılımlı ve anlık heyecanla kararlar almıyor takımın zayıf yönleri yavaş yavaş temizliyor ilerde çok iyi bir araca imza atabilir mi bilmiyorum fakat doğru yönde ilerliyor

  10. Bu sözlerin emarelerini pistte görmek istiyoruz…

  11. hadi baalım. bizim buralarda bir atasözü vardır ; övünen öküz düvene sı…mış diye. öyle olmasında .

    1. Alpay Rüzgar avatarı
      Alpay Rüzgar

      nerelisin seen ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir