Mattiacci, Monza’nın Sıkıntılı Geçeceği Konusunda Uyarıyor

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Takım Patronu Marco Mattiacci, Ferrari’nin kendi evi olan İtalya GP’de çok zor bir yarış geçireceği konusunda şimdiden uyarıyor.

Mercedes’in düzlükteki gücü herkes tarafından biliniyor. Düzlük hızı konusunda sorun yaşayan Ferrari’nin sezonun en çok motor gücü gerektiren pistinde sorun yaşaması bekleniyordu.

Mattiacci “Mercedes’in özellikle tüm paket olarak istikrarlı performans gösterdiği açık.”

“Rekabetçiliğimizin düşüklüğü nedeniyle bazı zor yarışlar geçiriyoruz ancak aynı zamanda her zaman bir fırsat vardır.”

“Formula 1 yarışlarında pilotlar, insanlar ve stratejiler önemlidir. Bu yüzden aşırı bir şekilde disiplinli olup odaklanmaya çalışmalıyız.”

“Yaptığımız şeyi yapmaya devam etmeliyiz: çok sakin kalıp doğru kararlar almalı ve fırsatları değerlendirmeliyiz.”

“Monza için yaklaşımımız böyle olacak. Çok zor olacağının farkındayız. Bakalım diğer taraftan neler yapabileceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Mattiacci, Monza’nın Sıkıntılı Geçeceği Konusunda Uyarıyor” için 2 yanıt

  1. Mustafa Sar avatarı

    Ferrari Motor geliştirme yasağı kuralını bir şekilde ihlal etmeli.. İster açık açık ihlal etsin ister dolambaçlı yoldan ihlal etsin… Nal toplama işine ancak böyle son verebilirler. Diyelim Ferrari motor geliştirdi. Diğer takımlar protesto etti. İş protesto ile olur biter. FİA nın FERRARİ’yı yarışlardan ihraç etme şansı hiç yok…
    Çünkü FERRARİ =FORMULA 1 demektir.
    (Takımda motor küçük yapıp da dezavantajı aero dinamık kazanımlarla kazanacaklarını iddia eden ileri zekalı personel kimse onu derhal taksim meydanında sallandırmak gerekir. ona inanan takım patronlarını da aynı akıbete uğramasına üzülmem. Ferrari aero dinamik meselelerde ne zaman ileride olmuşta adam kazanım yapacağını taahhüt etmiş anlamak mümkün değil..

  2. Mustafa Sar avatarı

    Ferrari Motor Gücü 70 beygir daha az ise formula 1 sezonunda ferrari’nin kazanma ihtimali olmadığı pist MONZA olmalı..Monza da hızlı değilsen asla kazanamazsın..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir