Vettel McLaren – Honda Teklifini Değerlendiriyor

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere Sebastian Vettel, McLaren’den gelen teklifi ciddi bir şekilde değerlendirmeye başladı.

Bu sene yeni takım arkadaşı Daniel Ricciardo’ya ayak uydurmakta zorlanan son 4 senenin şampiyonu Sebastian Vettel’in adı McLaren – Honda ile anılıyor.

İddialara göre Ricciardo’ya ayak uyduramayan Vettel, Red Bull’un gelecek için Daniil Kvyat ve Max Verstappen gibi genç yıldızlara da sahip olmaması nedeniyle McLaren teklifine sıcak bakıyor olabilir.

Omnicorse Vettel’in 2015’te gitmek istemediğini ancak McLaren’e kapıyı tam olarak kapatmadığını; yeni projenin başarısı konusunda garanti istediğini iddia ediyor.

İtalya’da çıkan haberler Vettel’in düşünmek için biraz zaman istediği yönünde.

Red Bull’dan Peter Prodromou’nun da McLaren’e geçmesi Vettel için çekici yönlerden birisi olarak düşünülüyor.


Yorumlar

“Vettel McLaren – Honda Teklifini Değerlendiriyor” için 7 yanıt

  1. Kim gelir kim değerlendirir bilmem ama Mclaren tam bir muamma. Resmen bomba.

    Honda motorunun iyi çıkıp çıkmayacağı bir yandan, şasi kısmında çuvalladıkları ve eski teknik elemanlarını kaptırmış olmaları bir yandan. Motor şahane olup şasi yine kötü olabilir. Bence DDD gibi birşey bulamamaları halinde hiç şansları yok.

  2. vettel yetenekli şüphe yok ama doğru zamanda doğru yerde olduğu için 4 şampiyonluk kazandı,buda bi gerçektir.2004 yılından beri f1’i izlerim ama vettel benim gözümde bir alo-rai-ham olamaz,daha kendisini tam olarak kanıtlayamadı bence,saydığım pilotların şampiyonlukları kıran kırana kazanılmıştır izleyen az çok bilir..mclaren’e geçme olayı şüpheli,başarı getirirmi bilinmez….

    1. Murat Aksoy avatarı

      Adam 4 defa üstüste şampiyon oldu daha neyi kanıtlaması gerekiyor? Schumacher 26 yaşındayken kaç şampiyonluğu vardı? Ya da soruyu tersine soralım Schumacher Minardi ile mi şampiyon oldu? 2002 ve 2004 yıllarında özellikle aracı geçen yılki redbull’dan bile daha dominant bir araçtı. Vettel’in kendini kanıtlamaya değil, sizin Vettel’in başarısız olduğunu kanıtlamaya ihtiyacınız var -ki bu imkansız- ve muhtemelen 10 yıl daha yarışacak olursa tarihin kalan rekorlarını da kıracak gibi görünüyor.

      1. her pilotun her sezon -hatta her yarış- kendini kanıtlamaya ihtiyacı vardır. en hızlı araçla, takım tarafından bastırılan ve zaten çok iyi olmayan bir takım arkadaşıyla 4 şampiyonluk aldım, şimdi en iyisiyim diye bir dünya yok.

        başarılı başarısız olmak ayrıdır. şansa, doğru zamanda doğru yerde olmakla alakalı bir konudur. ancak eğer yetenekli isen aracının iyi veya kötü olmasına gerek yok. kendini her yerde kanıtlarsın.

  3. Honda tutturamaz da mclaren sıkıntı yasarsa vettel ın karıyer dep yapar..SENI TEKRAR TORO ROSSO YA BEKLERIZ GARDAŞŞŞ 😀

  4. Hayırlı, uğurlu olsun.

    Vettel McLaren pilotu.

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Baksanıza Horner’ı bile dinlemiyor kabul etme ihtimali yüksek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir