Rosberg: “Spa’daki Kazadan Gurur Duymuyorum”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Belçika’da takım arkadaşı Lewis Hamilton’la yaşadığı kaza nedeniyle gurur duymadığını, yaşananları tekrar izledikten sonra kendisinin özür dilemeye karar verdiğini söyledi.

Rosberg “Zamanla düşüncem değişti. Bu konuyu düşünmek için bir hafta zaman aldım ve konuya tekrar baktım. Ardından cuma günü takımla konuştum. Sonunda bu konuda sorumluluk alması gereken kişinin ben olduğuma karar verdim.”

“Takım beni özür için zorlayamaz. Diğer insanların da düşüncelerini duyduktan sonra bu kararı ben verdim. Tekrar baktım ve olayın benim sorumluluğumda olduğuna karar verdim.” dedi.

Rosberg, Belçika’ya kendilerini ve mücadelelerini izlemek için gelenlerin beklentilerini berbat ettiği için üzgün olduğunu söyledi.

Rosberg “Spa’da olaylardan gururlu değildim çünkü genel olarak ben gerçekten spora katkıda bulunmak istiyorum. Dünyadaki en eğlenceli spor olmasını istiyorum. Orada yuhalandığımı duymak hoş bir duygu değildi ancak anlıyorum. Heyecanlı bir yarış izlemek, Lewis ile benim aramda iyi mücadele izlemek için uzun yol geldiler. Bu yüzden onları anlıyorum ve kabul ediyorum.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Spa’daki Kazadan Gurur Duymuyorum”” için 5 yanıt

  1. Bir hafta yatmış kalkmış düşünmüş özür dileme nezaketinde bulunmuş kendisi..rosbergi severim ama ham de aynısını ona yapsaydı suan ros dan sogudugum gıbı ondan da sogurdum…

  2. rosberg power avatarı
    rosberg power

    Ara sıra “crash kid” lakabını da bizim giymemiz lazım. Hiç fena değilmiş. Hoşuma gitti.

  3. Özür dilemek her zaman izin almaktan daha kolaydır.

  4. Niye ki?

    Takım arkadaşının 0 çektiği yarışta ikinci oldun. Bu da bir başarı

  5. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    olması gereken bir açıklama ne olursa olsun hala en iyi takım Mercedes..Bu arada toto wolf ve paddy lowe yönetimiyor falan dediler ama ross brawn olsa ya lewis yada rosberg şampiyon olacaktı takım emrimi yoksa mücadelemi kesinlikle mücadele ben şuan için hem lewisi hem rosbergi hemde takımımı mercedesi destekliyorum inşalah double yapcaz monzada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir