Alonso: “Umarım Monza’da Yine Podyuma Çıkarız”

yazar:

kategori:

Monza’da Ferrari ile 4 senedir podyuma çıkmayı başaran Fernando Alonso, bu hafta sonu da benzer bir sonuç umduğunu söyledi.

Alonso “Bu kesinlikle bizim için sene içerisindeki en önemli yarışlardan birisi. Tifosilerin önünde olacağız. Onlara pazar günü iyi bir sonuç vermek istiyoruz. Son 4 senedir podyuma çıktığımız için şanslıydık. Umarım o güzel hisleri tekrar yaşarız.”

“Zor olacak. Kağıt üzerinde bizim için en zor yarışlardan birisi olacak. Ancak dediğiniz gibi biraz gelişme olduğunu hissediyoruz ve daha açız. Spa’da Kimi ile neredeyse podyuma çıkıyorduk bu yüzden umarım yine o fırsata sahip oluruz. Podyuma çıkarsak bu özel olur.” dedi.

Spa’da Kevin Magnussen ile mücadelesinin sorulması üzerine Alonso “Açıkçası her zaman geçmek için mücadele ediyoruz. Spa’da 20 turdan fazla Kevin’in arkasında kaldık.”

“Geçiş yapmak kolay değildi. Tek bir şansım vardı. Önümüzde yavaş araçlar varken bir kez geçiş yapma şansı buldum. Orada biraz çimenlere çıktım. Yarış yönetimi onun cezalandırılmasına karar verdi.”

“6. sıra için mücadele ederken daha fazla pozisyon kaybettik. Ancak günün sonunda 6.lık için mücadele ediyorsanız bu çok da önemli değil.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Umarım Monza’da Yine Podyuma Çıkarız”” için 8 yanıt

  1. podyuma çıkacağını sanmıyorum

  2. Monza pilot kabiliyetinden öte araç hızına bakan bir pist. Diğer pistlerdeki gibi pilotun aracı taşıyabilmesi pek mümkün değil. Böyle olunca da podyum değişebilir.

  3. sayin abdullah bey varsa bir gizli istihbaratin bizimle paylas burda. bugun alonso ve hamilton u cok fazla bir arada gorduk ovmeler fotolar falan yani 😀

    1. 🙂 sabah bölümünde çıkanlar bir söyleşiden alıntılardı sanırım. Öğleden sonra çıkanlar ise perşembe günü yapılan basın toplantısından. Alonso bir ara niçin tüm sorular bana geliyor diye isyan ediyor hatta 🙂

      http://www.youtube.com/watch?v=8dN8KWGHKeQ

      1. 😀

  4. alonsonun cümlelerine bir bakalım ;

    Alonso “Bu kesinlikle bizim için sene içerisindeki en önemli yarışlardan birisi. Tifosilerin önünde olacaĞIZ. Onlara pazar günü iyi bir sonuç vermek istiyoRUZ. Son 4 senedir podyuma çıktığımız için şanslıyDIK.. Umarım o güzel hisleri tekrar yaşaRIZ.”

    “Zor olacak. Kağıt üzerinde bizim için en zor yarışlardan birisi olacak. Ancak dediğiniz gibi biraz gelişme olduğunu hissediyoRUZ ve daha AÇIZ. Spa’da Kimi ile neredeyse podyuma çıkıyorDUK bu yüzden umarım yine o fırsata sahip oluRUZ. Podyuma çıkarSAK bu özel olur.” dedi.

    Spa’da Kevin Magnussen ile mücadelesinin sorulması üzerine Alonso “Açıkçası her zaman geçmek için mücadele ediyoRUZ. Spa’da 20 turdan fazla Kevin’in arkasında kalDIK.”

    “Geçiş yapmak kolay değildi. Tek bir şansım vardı. Önümüzde yavaş araçlar varken bir kez geçiş yapma şansı buldum. Orada biraz çimenlere çıktım. Yarış yönetimi onun cezalandırılmasına karar verdi.”

    “6. sıra için mücadele ederken daha fazla pozisyon kaybetTİK. Ancak günün sonunda 6.lık için mücadele ediyorsanız bu çok da önemli değil.” dedi.

    sonlardaki çoğul ekleri niye belirttim .hani alonsonun bencil olmasından bahsedenler varya bu demeci birde bu şekilde okuyarak yorum yapmalarını sağlamak için.

    1. Pilotlar genelde biz derken takımdan bahsetmezler. Mesela Hamilton yarıştan sonra çıkıp ‘Nico’yu geçmeyi başardık’ diyebilir. Alonso burada birkaç kez takımdan bahsetmiş evet, ama her pilot %90 kendisini ve yarış mühendisini kasteder.

    2. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      Dostum 40 yılda bir alıntı yaparak örnek vermeğe çalıştın ama yine olmadı. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir