Williams "Diğer Takımlar Difüzörümüzü Kopyalayacak"

yazar:

kategori:

Williams Teknik Direktörü Sam Michael, sezon başlangıcı Avustralya’da gridde yer alacak takımların en az yarısının kendilerinin difüzörlerini kopyalamamaları halinde şaşıracağını söyledi.

Williams FW31 ve Toyota TF109 araçlarının difüzör tasarımları tanıtılmasının hemen ardından sorgulanmış ancak incelemeler difüzörlerin yasal olduğu sonucunu çıkardı.

Michael “Bunun bir sorun olmasına da şaşırdık dürüst olmak gerekirse çünkü bu bize göre açıkça kurallar çerçevesindeydi.”

“Bu 2 seneden beri takımların çeşitli şekillerde uyguladığı bir şeydi ve bu bizim için ya da FIA için büyük bir sorun olmadı.Bunu 1 sene içerisinde FIA’dan geçirmiştik.”

“Bizim açımızdan büyük bir karışıklık olmadı ancak diğer takımlarda bazı karışıklıklar oldu ancak onların temelleri neydi bilmiyoruz.”

“Eminim bizi kopyalayacaklardır. Toyota’nın da bir tasarımı vardı ancak onlarınki benzer olmasına rağmen aynısı değildi.”

“Eğer Melbourne’de gridin en az yarısı bunu kopyalamazsa şaşırırım. Ve gördüğüm araçlar içerisinde buna sahip olmayan ancak araçta buna sahip olacak bileşenlere sahip 2 araç var.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir