Honda'nın Adı " Brawn Racing" mi Oluyor?

yazar:

kategori:

Ross Brawn yönetmindeki grubun takımı satın alması ile ilişkili olarak Honda’nın Tokyo’daki yönetim kurulu tarafından kabul edilmiş ve spekülasyonlara göre Brackley kökenli takımın yeni ismi yayılmaya başlamış.

Geçtiğimiz hafta çıkan haberlerde takımın adının ‘Brackley F1’ olabileceği öne sürülmüştü fakat bu hafta alternatif bir isim gündeme geldi.

Birçok hissedarın takıma ortak olmasından dolayı isim konusunda özgün bir karar alınmaması bekelenebilirken dedikodulara göre takım başkan Ross Brawn’ın adını kullanabilir.

Honda takımının uzun süredir yasal danışmanı olan Caroline McGrory söylenenlere göre geçtiğimiz günlerde internet alanı brawnracing.com alımı ve benzer ardışıl işlemleri gerçekleşti.

Son dedikodular ise 2009 yılında havayolu şirketi Emirates şampiyonada kendilerine sponsor olabilir. Bununla birlikte fısıltı gazetesinin haberine göre hissedarların arasında eski yönetim kurulu başkanı Nick Fry’ın isminin olmamasına rağmen takımda yine yer alacağı fakat eski görevine devam etmeyeceği söyleniyor.

Bunlara ek olarak takım bu hafta Jerez gerçekleştirilen sezon öncesi toplu testlere katılabilir ancak sezonun açılış yarışı pazar günü Honda’sız olacak.

Son medya toplantısında Williams’tan Adam Parr takımın bu şekilde hayatta kalacağına inandığını belirtti.

” Önemli olan konu hala bunu konuşuyor olmaları çünkü eğer Honda ciddi bir fırsat görmeseydi bugün bunu konuşmazlardı. Şu anda sezonun açılış yarışına dört hafta uzaklıktayız ve hala yapacakları şeyler, Honda’nın aldığ teklifin çok ciddi olması gerekiyor.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir