Montezemolo Ayrılacağı İddialarını Yalanladı

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, bugünkü sıralamalar öncesinde yaptığı açıklamada hakkında çıkan iddiaları yalanladı ve Ferrari ile olan 3 senelik anlaşmasını tamamlamak istediğini söyledi.

Son günlerin en çok konuşulan konularından birisi Luca di Montezemolo’nun görevini bırakacağı iddiası oldu. Çıkan iddialar, Montezemolo’nun bu hafta sonu İtalya’da Ferrari başkanlığından ayrılacağı yönündeydi.

Ancak bugün gazetecilerin karşısına çıkan Montezemolo bu iddiaları yalanladı.

Montezemolo “Kendimle ilgili çok fazla hikaye gördüm ve duydum. İtalya’da yaz döneminde hep bu tür şeyler oluyor.”

“Ancak belki bu sefer biraz fazla oldu. Çalışıyorum ve burada tatil için bulunmuyorum. Çok sıkı çalıştığımız için buradayım.”

“Önümüzde çok önemli aylar var. Ekim ayının başlarında Paris’te harika bir yeni araba tanıtacağız.”

” Los Angeles’a gideceğiz ve orada Ferrari’nin Amerika’daki 60. yılını Amerika’nın çeşitli yerlerinden gelen 600 Ferrari ile kutlayacağız. Bu etkinliği kutlamak için yegane ve inanılmaz bir araba hazırlıyoruz. En iyi koleksiyoncular, Amerikalı koleksiyoncular için sadece 10 tane hazırlanacak.”

“Aynı zamanda organizasyonu, Formula 1 takımını geliştirmek için Ferrari Takım Patronu Marco Mattiacci ile çalışıyoruz.” dedi.

Montezemolo, mart ayında Ferrari yönetimine yaptığı ve 3 sene daha Ferrari’nin başında kalma teklifinin hala geçerli olduğunu söyledi.

Montezemolo “Geçtiğimiz Mart ayında hissedarlarıma, Ferrari’deki beylere ve bayanlara 3 sene daha bu görevi sürdürmeyi kabul etmeye hazır olduğumu söyledim. Onlar benim hayatımın en önemli parçası ve onlara adanmış durumdayım.”

“Ekonomik sonuçlar açısından bu senenin sonunda tarihi bir rekora hazırlanıyoruz. Bu yüzden Ferrari harika bir dönem geçiriyor.”

“Benim hakkımda bir haber olacak mı yoksa ne zaman olacak mı? Bunu size bildiren kişi ilk – bunu özellikle söylüyorum- ben olacağım.” dedi.

Bu açıklamaya rağmen iddialar bitmek bilmiyor. Turun Sanomat’a göre salı günü yapılacak olan Ferrari Yönetim Kurulu toplantısında Luca di Montezemolo görevden alınacak.

Ferrari takımının başına geçeceği söylenen Ross Brawn ise sağlık sorunları nedeniyle dönmeyi planlamıyor.


Yorumlar

“Montezemolo Ayrılacağı İddialarını Yalanladı” için bir yanıt

  1. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Lütfen git artık.Hırs insanın bir süre sonra düşmanı oluyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir