Rosberg Galibiyeti Hedefliyor

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Belçika’da olanlara ve takımdan yapılan uyarılara rağmen 2. sıradan başlayacağı İtalya GP’yi kazanmayı hedeflediğini söyledi.

Belçika’daki yarışa ilk sıradan başlayan ancak ilk virajda liderliği takım arkadaşına kaptıran Rosberg, 2. turda liderlik için yaptığı atakta takım arkadaşı ile temas yaşamış ve onun lastiğini patlatmıştı. Yaşananların ardından sürücüler bir daha temas olmaması konusunda uyarıldılar.

Rosberg “Bize verilen mesaj yarışmaya devam etmemiz yönünde. Sezon başladığından beri değişen pek bir şey yok. Mesaj açık. Şu anda gerçek bir değişiklik yok.  Her zamanki ile aynı.”

“Şu anda kazanmayı hedefliyorum. Nerede olduğumuz önemli değil. Henüz sezon sonunu ya da bu tip şeyleri düşünmüyorum. Her yarışta araçtan maksimumu çıkarmayı ve kazanmayı hedefliyorum.” dedi.

Rosberg, dün akşam yaptıkları çalışmalar sayesinde bugünkü 3. antrenman seansını kaçırmasının sıralamaları olumsuz etkilemediğini söyledi.

Rosberg “Dürüst olmak gerekirse sıralamalardaki ilk sürüşten itibaren iyi hislere sahiptim ve araç bir çok alanda dünden daha iyiydi. Ayarları gece adapte ettik ve üzerinde çalıştık. Bu yüzden piste çıkar çıkmaz mutluydum çünkü daha karmaşık olmasını bekliyordum.”

“Dün gece genel olarak inceleme yaptık ve sorunları gözden geçirdik. Takım bazı önerilerde bulundu. Fabrikadaki herkes bilgisayardan verileri inceledi ve pistte gerekenleri yaptık. Bundan oldukça mutluyum çünkü araç çok daha iyi hissettirdi.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg Galibiyeti Hedefliyor” için 6 yanıt

  1. bu adam geçmiş senelerde Şumi’ye karşı üstün gelmesiyle sempati ve saygı toplamıştı ama bu sene gerçek yüzü ortaya çıktı: bencil ve yapmacık biri. Günümüzün Prost’u gibi. 4 şampiyonluk alsa da milliyetçi Fransızlar dışında Prost’a saygu duyan pek az kişi var. Umarım bu sene bu hımbıl şampiyon olmaz .

    1. takım arkadaşıda yalancı ve sinsi bence iyi bir ikili oldular.

      1. yok be, Hamilton sinsi dğeildir, ara sıra yanlış ifadeler kullansa da samimi tavırlarıyla beğeni topluyor

  2. bu yarışta 2 mercedesten en az bir tanesinde mekanik arıza çıkacak gibi hissediyorum.

  3. rosalinanın gülüşleri bile bir sahte ve yapmacık

    yetenek fakiri..

    1. nıconun ıyı bır surucu olduguna ınanırdım ama son olaylar da onun EZİK olduğunu anladım…webber gibi ikinci pilot olur ancak..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir