Hamilton, Sonunda Temiz Bir Seans Geçirdiği İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, sonunda temiz bir sıralama seansı geçirerek pole pozisyonunu kazandığı için mutlu olduğunu söyledi.

Mayıs ayındaki İspanya GP’den beri pole pozisyonunu kazanamayan Hamilton sonunda şeytanın bacağını kırdı ve İtalya’da polün sahibi oldu.

Hamilton “Yarın için heyecanlıyım. Garajın benim tarafımda olan çalışanları için çok gururluyum. Onlar da benimle zor bir dönem geçirdiler ve geri dönüş açısından inanılmaz bir iş çıkardılar. Tüm zorluklara ve sıkıntılara rağmen aracı düzelttiler. Bunu takım olarak yaptık ve onlar için burada olmamdan dolayı çok mutluyum.” dedi.

Hamilton ayrıca son yarışta olanlara rağmen Rosberg’le mücadele etme konusunda endişelerinin olmadığını söyledi.

Hamilton “Yarışmakta özgürüz. Geçen hafta karar verildi ve her zamanki gibi devam edeceğiz. Yarın takım için tekrar 1-2 sonucunu almak gerçekten iyi olur. Bunun için gerçekten sıkı çalışıyoruz. Umarım biraz rekabet olur çünkü bu taraftarlar için harika oluyor. İyi hissediyorum.” dedi.

Mekanik sorunlar için Hamilton “Garajın benim tarafımda çoğu kez sorun yaşadık ancak oldukça iyimserim. Bu hafta sonu her ne sorun çıkarsa çıksın ekibim savaştı. Yarışa neler olacağını düşünerek giremezsiniz. Elimdeki ile maksimumu yapmaya çalışacağım.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Sonunda Temiz Bir Seans Geçirdiği İçin Mutlu” için 5 yanıt

  1. Düzeltiyorum Japonya – Amerika’da orta sert hamur hafta sonunun daha yumuşak hamuru olacak gibi bu ikisinde ıslak zemin olmazsa Hamilton yine pol için mutlak favoridir Öte yandan diğer yarışlarda onun iyi performansına bağlı

  2. Detaylı incelemek gerekirse Hamilton’ın cumartesi günlerini Rosberg’e karşı orta sert hamuru daha iyi kullanıyor İspanya’da da aynı hamur vardı yumuşak ve süper yumuşakta Rosberg daha başarılı gözüküyor Kanada Belçika bu iki yarışta da bileğinin hakkı ile aldı polleri Hamilton’a karşı Burdan sonraki yarışlarda sanırım orta sert ile geçilecek bi cumartesi günü yok dikkat etmesi gerek

    1. bence rosberg P3 ü kaçırmasa polü alabilirdi son sektörü çözemedi.

      1. Alakası yok dünde Hamilton’ın yaklaşık 1 saatini yediler

  3. Garajın benim tarafı 😀 ayırın lorenzo-rossi gibi garajları olsun bitsin.Arayada bir paravan biter bu iş.Ondan sonra herşey belli olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir