Alonso'nun Renault'a Dönüşünde Nine Etkisi

yazar:

kategori:

Cadena Ser radyosuna Pazartesi günü konuşan Alonso: "En ilgili kişi; oradan, McLaren’den ayrılması söyleyen büyük annemdi."

"Renault’u seçtik. Çünkü, 2008 için en iyimser ve iyi şeyler için de en olası seçenekti"

Ama İspanyol pilot, gelecek sezon için Fransız takımın yapacak çok şeyinin olduğunu söyledi.

Alonso: "Bu sene (Renault), uzaklardaydı ve büyük bir sıçrama yapmak zorunda olacaklar. Ama herşey olasılık dahilinde"

Alonso, Renault’a geçişini açıkladı ve 2008 ile ilgili hakkında çıkan bütün söylentilere de son verdi.

İspanyol pilot, 2005 ve 2006 yıllarında şampiyonluğu kazandığı Renault’tan yrılıp McLaren’e geçti ve 2007 sezonunda Kimi Raikkonen ve Lewis Hamilton’un arkasında üçüncü tamamladı.

Alonso, casusluk skandalı, takım içindeki Ron Dennis ve Lewis Hamilton ile olan ilişkiler ile sıkıntılı geçen sezonun ardından McLaren ile olan anlaşmasını erkenden sona erdirmişti.

Ama İspanyol pilot, Renault’ta yeni takım arkadaşı Nelsinho Piquet Jr ile aynı durumun oluşmasıyla ilgili endişeli olmadığını ifade etti.

Alonso: "Sonuç olarak herşey bana bağlı ve takım arkadaşımın benden fazla veya az ünlü olması sorun değil. Renault’a, Flavio’ya güveniyorum ve (Flavio’nun) takımı iyi bir şekilde idare edeceğini düşünüyorum"


Yorumlar

  1. sevgili miss alonso fernandonun ailesi heryerde görüntülenmediğinden bulmak imkansız gibi ama ben bazı yabancı forumlarda çok zor bulmuştum aile fotoğraflarını gerçekten gülümsemeleri yüz ifadeleri filan çok sempatik ablası annesi babası çok sempatikler

  2. miss alonso avatarı

    afedersin bahadır nickli arkadaşım alonsonun ailesinin çok sempatik olduğunu nerden biliyorsun?sadece merakımdan sordum.

  3. ya massa the best sende karar wer alonso hakkında bi gn bşka öbür bşka yorum yapıosun yazdıkların ne alaka ya şurda ilgnç bi hber olmş millet sakince yorum yapıo senin yazdıklarına ba.ilk cümlesini oku bk alonsonun yukarıda ne yazıyo kıvırma warmı sence burda ha? adam şurda bişi demiş diceğine dediğine laf sölosunuz ya olck iş diil.dalga geçmeye gerek yokki!

  4. bu arada birz alakasız olucak arkadaşlar ama alonsounun ailesi acaip sewimli.büyükbabası,annesi,ablası fln çk sempatikler:) byükannesi tabi torununun mutluluğunu isticek daha doğal ne wrki?

  5. massathebest avatarı

    büyükannesi ayrıl demiş:))) sezon başında mclaren'e geç diyen de deden miydi? renault'un simulatörünün playstation gibi olduğunu söylemen konusunda sana baskıda bulunan da amcan mıydı? yada galip geldiğinde pit ekibine fazladan bahşiş vermen gerektiği söyleyen kimdi? son yarışa garaj için fia gözlemcisi istemeni kim öğütledi? komedi gibi. büyükannesiymiş… insan gibi ''şartlar bunu gerektiriyordu, renault'a geçmeye karar verdim'' de, canımı ye.

  6. tabii hangi büyük anne torununun ezilmesini isterki brovo büyük anne tebrikler

  7. Haberin başlığına değil de haberin içine baksanız bir de…

  8. pehh bos haber!!

  9. ninesi bile iyi takımdan anlıyormuş demekki

  10. canım yaa.. ne tatlı:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir