Melbourne Yaklaşırken "Honda Yılan Hikayesi" Sürüyor

yazar:

kategori:

Albert PArk’ta sezonun başlamasına sadece 3 hafta kala ismi “Honda” veya “Brawn Racing” olarak dillerde dolaşan takımla ilgili resmi bir bilridi henüz yok.

Herhangi bir takım ile ilişkisinin bildiride belirtilmemiş olmasına rağmen Çarşamba günü Cenevre’deki FOTA toplantısına katılmasıyla Ross Brawn’ın idaresindeki kurtarma ekibi başarılı olmuş görünüyor.

Britanya’nın Sun gazetesi şunu kendine güvenerek açıklıyor ki Brackley’deki 700 işçiye daha önceen Perşembe günü hisselerin satın alındığı söylenmiş ve bu çalışanlardan sadece küçük bir bölümü işini kaybedebilir.

Bununla birlikte basına göre Mercedes motorlu 2009 aracı, gelecek haftaki Barselona testlerinden 4 gün önce Cuma günü Silverstone’de piste çıkacak.

İsmi verilmeyen kaynağı referans gösteren haber ajansı, Pazartesi günü testlerinden önce rsmi duyurunun yapılmasının beklendiğini de ekledi.

Aynı zamanda Hollandalı gazete De Telegraaf, Honda’nın satışını 2007 sonunda ekonomik zorluklar nedeniyle takımı Force India’ya satan Hollandalı spor araç üreticisi Spyker ile ilişkilendirdi.

Söylentilerle ilgili olarak bir Spyker sözcüsü yorum yapmaktan kaçındı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir