Hamilton: Doğru Şekilde Kazanmak İstiyorum

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton İtalya GP’sinde “doğru şekilde” kazanmak istediğini, ancak hala takım arkadaşı Nico Rosberg’den puan çalabilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Spa’daki olayların ardından Rosberg Monza’da ilk çizgide Hamilton’ın yanından kalkacak. Mercedes’ten Toto Wolff iki sürücülerinin artık kaza yapmayacaklarını söylese de Hamilton yarışlara olan yaklaşımını değiştirmeyeceğini söyledi.

“Her zaman ne yapıyorsam onu yapacağım. Çok uzun yıllardır yarışıyorum ve çok fazla insanla kaza yapmadım. Bu yüzden bildiğim gibi yarışacağım. Doğru şekilde kazanmak istiyorum.”

Hamilton Rosberg’in 29 puan gerisinde ve İtalya’da polü değerlendirmesi gerektiğini kabul ediyor.

“Her yarış önemlidir, ancak zaman daralıyor ve bu puanlara ihtiyacım var. İtalya’da yakalamak için ilk adımı atmam iyi olacaktır.”


Yorumlar

“Hamilton: Doğru Şekilde Kazanmak İstiyorum” için 6 yanıt

  1. Çarpmadan kazanmak istiyorum diyor. Haksız değil. Geçiş yapmaya çalışırken çarpmışlığı çok ama kasıtlı olarak hiç yapmadı.

  2. Ayrıca bu seneki şansızlığı sürekli pole bile alsa takım arkadaşı ekstrem bi durum yaşamadıkça hep bir sıra gerisinde olacak…Buda sezon sonuna doğru Lewisi iyice sezon sonunda baskı altına girmesine ve hata yapmasına yol açabilir!!!

  3. Rosberg Monacodan itibaren yürürlüğe koyduğu planlarda başarıya ulaştı ole yada böyle puan farkını actı ve bunlarda ceza almadan kurtuldu sezon sonu kendine yarayacak değerli puanları aldı…

  4. Bana kalırsa Lewis çoktan kaybetti şampiyonluğu mercedesin isteği rosbergin şampiyon olması hamiltondan beklenen ise takımı taşımak

  5. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    inşallah 1-2 yapacaz..Rosberg’in ki olağan bir yarış kazasıydı tekrar sağa kırdığında lewis’in boşluk bırakacağını sanmıştı..2011’de Massa ile bir çok yarışta yaptığı kazalara benziyordu tecrübe kazandılar her ikiside inşallah double yapacaz

  6. baskıyı yönetebilirsen kazanırsın diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir