Red Bull Pilotlarına Emir Vermeyecek

yazar:

kategori:

Red Bull bu yıl Daniel Ricciardo’nun şampiyon olması için takım emri vermeyeceğini söyledi.

Ricciardo Rosberg’in 72 puan gerisinde ve hala önümüzde altı yarış var. Takım arkadaşı Sebastian Vettel’in 60 puan önünde olan Ricciardo Vettel’in de desteğiyle şansını yükseltebilirdi.

Ancak takım patronu Christian Horner İtalya GP’sinden sonra Vettel’in bir destek rolü oynaması için henüz çok erken olduğunu söyledi.

“Bence sürücülerimizin yarışmasına izin vermeliyiz. Onlara güveniyoruz, çok sıkı ve tekerlek tekerleğe adil olarak yarışabilirler.”

“Daniel ve iki Mercedes arasındaki puan farkı çok büyük ve bu iki sürücünün arasındaki yarışa karışmak için çok fazla. Bu nasıl yarıştıklarına ve pistte nasıl olduklarına bağlı.”


Yorumlar

“Red Bull Pilotlarına Emir Vermeyecek” için 13 yanıt

  1. RedBull takım emri verme konusunda Ferrrari gibi umursamaz gibi görünmez ve yapılacak olanı yapar ve hatta RedBull , takım emri vermez takım emri yapar.

    İhtimal seçeneği gözden geçirilmeye değerdir. 2007 de McLarenler kopmuşdu ama 2. yarı sorunlar ve Ferrari nin atağı işe yaradı. Hatta yetmedi işi bitirmiş görülen konumda Çin GP sonucu 3 pilotunda şampiyonluk için son yarışa çıkmasını sağladı. 2012 de Alonso nun yaptığı farkda güzeldi ama Ferrari nin aracının gelişmeme isteği yanında Lotus pilotlarının desteği benzer bir farkın açılmasını sağladı.Tabiiki bu sene Mercedes in aracının F150 Italia olmadığı açıkdır.

    1. F2012 ile F150 Italia (2011 in hantal aracını ) karıştırdım.

    2. Lotus pilotlarının desteği derken? Sanırım Spa ve Suzuka’yı kast ettin. Spa’da evet ancak Suzuka’da Alonso daha yavaş ancak tank gibi aracıyla girdiği mücadeledeki tek bireysel hatasını yapmıştır. Aç videoyu izle sağ tarafında yeteri kadar boşluk olmasına rağmen sola yanaşarak kendi ipini çekmiştir.

  2. Bora Vardar avatarı

    kanada da olan problem aynı anda iki aracında hatta hamin ret olması niye son yarışta olmasın olursaki 50 puan önümüzdeki yarışlarda aksilik olursa ricciardo nun şampiyonluk şansı var ha mucize mi? Evet mucize lazım ama yinede arka plana atılmaması gereken mucize bana kalırsa.

  3. İnşallah gerçekten adilce bir şekilde yarıştırarak sezonu tamamlarsınız..Tabı kı sampıyonluk söz konusu olursa ayrı bır stratejı olusturulabılır…

    Ama herseyden once Helmut Paşa nın onayı lazım…

    1. Alpay Rüzgar avatarı
      Alpay Rüzgar

      Helmut Paşa değil de Marko Paşa yı kullan bi garip geldi Helmut Paşa 😀

      1. Senı mı kıracam Marko Paşa derız 😀

  4. Niye ki Webber karşısında Vettel’i çok güzel destekleyip emir veriyordunuz.Ricciardo öne geçince ne değişti? Acaba o muhteşem şampiyonunuzun değeri mi düşüyor?

    1. Mehmet Günaydın avatarı
      Mehmet Günaydın

      Webber in hiç bir zaman şansı olmadı ki 2010 yılından başka ? Aksine hep terslik yaptı egositliğine yenik düşüp.

      1. Bak sen de kabul etmişsin peki 2010da neden Webber’i yem edip harcadı takım?

      2. jules bianchi fan club avatarı
        jules bianchi fan club

        Sakin Sinan sakin ol.

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Mercedesler bundan sonraki yarışlarda ilk 5 e falan giremeyecekki Ricciardo kazanıp puan farkını kapatıcak anca öyle şampiyon olur çok zor ihtimal ama ihtimal ihtimaldir.

  6. Hatalı karar, Ricciardo desteklenmeliydi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir