Williams: “Rakip Takımlar Bottas’la İlgilendiler”

yazar:

kategori:

Williams takımı, Valtteri Bottas’la gelecek sene için anlaşmalarını yenileyene kadar rakip takımların genç yıldızın peşinde olduğunu açıkladı.

Bu sezonun en formda isimlerinden birisi şüphesiz Williams’ın genç yıldızı Bottas oldu. Bottas, bir çok yarışta Mercedes’in en yakın rakibi olarak podyuma çıkmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Turun Sanomat’a konuşan Bottas “Muhtemelen bu hafta sonu en çok hatırlayacağım şey yeni anlaşmam olacak. Fena değil. 12 puan kazandık ve yeni bir anlaşmamız var.”

“Tabi ki gelecekte ne yapacağını bilmek daha hoş ancak bunu zaten bir süredir biliyordum.” dedi.

Bu anlaşmadan önce özellikle McLaren’in Bottas’a yaklaştığı düşünülüyor.

Claire Williams “Valtteri’nin yeteneklerinde birisine sahipseniz rakipleriniz tabi ki ona bakar.”

“Ancak Valtteri kariyerine bizimle başladı ve bizimle devam etmek istedi. Senelerce pilotlarımızı değiştirdik durduk ancak şimdi istikrar istiyoruz.”  dedi.

Bottas’ın yeni anlaşmasında daha iyi koşullara sahip olduğu için kabul ettiği söyleniyor. Mesela bu seneki antrenmanlarda Felipe Nasr ya da Susie Wolff piste çıkacağı zaman hep Bottas seansa çıkmadı.

Bu konunun sorulması üzerine Williams “Görmemiz gerekiyor. Bu konu hakkında yorum yapamam.” dedi.


Yorumlar

“Williams: “Rakip Takımlar Bottas’la İlgilendiler”” için 4 yanıt

  1. Bora Vardar avatarı

    yorumlarımda kıyaslama yapmak istemem hiç ama williams ın durumu resmen a.kocamanın feneri gibi ya sen koskoca williams in kazanmayı unutmuşlar sanki şansa yukarı çıkmışta bari bulunduğum yeri koruyayım gibi hareket ediyorlar.ya tamam formula 1 de pilotun psikolojisi dışında pek psikolojik etken olmaması lazım ama williams bu durum tersi gibi duruyor.Yani williams ve ferarri rezil pit ve stratejileri ile bilemiyorum ne olucak.

  2. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Williams emin adımlarla ilerliyor ben olsaydım Williams ile devam ederdim.

  3. mclaren daha iyi olurdu. williams dengesiz bir takım hep bu seneki araç çok iyi ve yapabildikleri bu kadar strateji özürlüler 2009 da iyiydi hep aynı hikaye

    1. Mclaren’in de birkaç sezondur maşallahı var. Kimse güvenip gitmek istemiyor. Honda da gelmese iyice eski Williams gibi olacaklar. Hala da olmayacaklarının garantisi yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir