Schumacher ve Todt, Filmde Görünecekler

yazar:

kategori:

Ferrari’nin başarılarında büyük rol oynayan kişilerden olan ikili "Asterix at the Olympic Games" adlı uzun metrajlı filmde yer alacak.

schumi_todt_asterix_780992453.jpg2006’nın sonlarında Michael Schumacher’in Zinedine Zidane, David Beckham ve Amelie Mauresmo gibi ünlü isimlerle beraber filmde rol alacağı duyurulmuştu.

La Gazetta Della Sport, Michael Schumacher’in 2 tekerlekli yarış arabasını kullanan Schumix adlı karakter olacağını, Todt’un ise her zamanki gibi kırmızı kıyafeti ile pit alanından direktifler vereceğini belirtti.

Habere göre Schumacher ve Todt filmde 7 dakika görünüyorlar ve bunun için 1 ay çalıştılar. Haberde ayrıca elde edilen gelirin hayır kurumuna bağışlandığı açıklandı.

78 Milyon Avro ile Fransa’da bir rekora imza atan film 30 ocak’ta Fransa’da gösterime girecek.


Yorumlar

  1. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    resimede ulaştık 😀 işte schumi ve todt asterixte

  2. meyt sonradan kafama dank etti 😀

  3. Schumiyi pistten başka heyrerde görmeye başlıyoruz.Hadi hayırlı olsun tadını çıkarsın bizde bir TIFOSI olarak syerder ve ben bir SCHUMİ manyağı olaraktan bir an önce seyretmeye can atıyorum

  4. türkiyeye ne zmn geliyo ya haberinis varmı??

  5. meyt hiç asteriks filmi izlemedin mi.atlar çekio hani. Bildiğin at arabası.Schumi de elinde kırbaç pilotajını konusturcak işte ahaha 😀

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    schumix ve todtix :)))

  7. 2 tekerlekli yarış arabası nasıl oluyor onu anlamadım 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir