Schumacher: "Vettel Bir Gün Şampiyon Olabilir"

yazar:

kategori:

Michael Schumacher, bir gün şampiyon olmak için gereken şeylere Sebastian Vettel’in sahip olduğunu düşünüyor. Vettel ve Schumacher, Pazar günü yapılan Şampiyonlar Yarışı’nda Almanya’ya Ulusal Kupayı getirmişti.

Bild’e konuşan Schumacher: "Sebastian, yeteneği olduğunu gösterdi. Formula 1’e tam zamanında girdi ve tam yerinde girdiğini düşünüyorum. Bu araçla önceden kimsenin gösteremediğini şeyleri gösterdi. Onun önünde parlak bir gelecek var. Bir gün şampiyonluğu kazanacak potansiyele de sahip"

Scuderia Toro Rosso takımı patronu Gerhard Berger’e göre, 20 yaşındaki Vettel’i keşfedenin Schumacher olduğunu söyledi.


Yorumlar

  1. Hamilton ilk yarışında podyuma çıktı, bu bir rekor. Sanırım en zoru bu :))) keşke vettel de ilk yarışına McLaren ya da Ferrari'yle çıksaydı. Tıpkı Hamilton gibi o da şampiyonluğa yarışırdı bu genç yaşında.

  2. İyi de, yetenekli pilotlar her sene artıyor. E bunlardan sadece birisi şampiyon olabilir. O da büyüklerden sıra gelirse. Hamilton-Vettel-Kubica-Rosberg vs. yakında Hulkenberg için de bir şeyler söylenecek. Evet, hepsi şampiyon olmaya yakın. Ama, günümüz Formula 1'inde en gerekli şey, iyi bir araca sahip oldukları sürece

  3. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    schumacher ilk yarışı spada 7. sıradan başladı yarışa. yarışın baslangıcı ile çok ustaca bir manevra ile sanırım williams pilotu nigell manselli dışarda bırakarak geçmişti ama hatırladıgım kadarı ile 5. turda mekanik arıza ile yarıs dısı kaldı.

  4. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    vettel zaten kariyerine m.schumacher gibi başlangıç yaptı. schumi 1991'de jordan takımında daha ilk yarışın sıralama turlarında yanlış hatılamıyorsam 7.liği elde etmiş. yarıştada iyiyken aracı arızalanmış. vettel'de ilk yarışında BMW-sauber'le ilk puanını aldı. tabi schumacher'in ki daha zor 🙂

  5. iyi bir araçla neden olmasın? iyi bir pilot umarım çizgisini kaybetmez.

  6. evet geleceğin şampiyon adaylarından.. gayet başarılıydı bu sezon.. =)) ilerde onu zirvede görmeyi isterim..

  7. vettel şampion.şimdiden kutlamlara baslayalım

  8. Ortalama bir takımda ilk 3e de girecektir. Red Bull'da falan mesela…

  9. vettel gayet başarılı gördük bu yıl toro rossoyu ilk sekize soktu dahada genç elbet sampiyon olucaktır.

  10. bu adam ilerde kesinlikle ferrari ye gelecektir.

  11. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    evet öncedende demiştim sebastian vettel'e geleceğin m.schumacher'i diyorlardı. şimdi schumacher'de söyledi bu adamda iş var diye hadi hayırlısı şampiyon olduğunu görürüz inşallah ama ferrari'de :)))

  12. Neden Olmasın ki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir