Lotus İtiraf Etti: E22’nin Şasisinde Hata Yaptık

yazar:

kategori:

Lotus’tan Gerard Lopez takımın E22 şasisinde yaptığı hata sebebiyle 2014 sezonunu kurtaramayacaklarını açıkladı.

“Sezonun başında aktarma organları ile çok sorunlar yaşadık, ancak sezon ortasında anladık ki şasi ile de bazı sorunlarımız var ve bunları bu yıl çözmek çok zor.”

“Ancak önümüzdeki yılın aracını tasarlamaya başlamadan önce bunu farketmiş olmamız iyi, bu sezon sonuna kadar kurtarabildiğimiz kadar kurtarmaya çalışacağız, ancak sona kadar zorlu bir sezon bizi bekliyor.”

“Tek bir tasarım hatası yaptık ve bunun aslında bize yardımcı olmasını ummuştuk. Üç yıl önce önden çıkışlı egzoz tasarımını yaptığımız durumdayız, berbat bir sezon geçirmiştik.”

“Aynı durumdayız, bir seçim yaptık, ancak bekleneni alamadık, aslında tam tersi oldu. Kötü bir sezona yol açan kötü bir seçimdi, motordan bağımsız olarak. Renault’nun bir fabrika takımı var ve artık bunu resmi olarak söylüyorlar, ancak sorunda bizim de payımız var.”

 


Yorumlar

“Lotus İtiraf Etti: E22’nin Şasisinde Hata Yaptık” için 3 yanıt

  1. teknik beyinler önemli para yoksa kimseyi tutamazsın

  2. Renault bile takıma burun kıvırdı. Para yoksa kimse sallamıyor. Geçen sene Grosjean ve Raikkonen ile reklamları yapan ben değildim. Adamlardan nemalandılar resmen. Onlar da bir hata yaptı ve cezasını ödüyor. Zaman zaman hazetmesem de gerçekten özel bir takım Enstone.

  3. Asimetrik araçtan ne beklenir zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir