Boullier Üç Araç Söylentilerini Reddediyor

yazar:

kategori:

Eric Boullier üst düzey F1 takımlarının seneye üç araçla piste çıkabilecekleri söylentilerini reddediyor.

Eski Williams yöneticisi Adam Parr’ın İtalya GP’sinden hemen sonra attığı tweet bazı takımların seneye gridde yer alamayacağını söylüyordu.

Tweet şu şekilde: “2015’te şampiyonada sekiz takım, bazı takımlar da üç araçla yarışacak.”

Ancak McLaren takım patronu Boullier bu iddiayı reddediyor.

“Bence biraz provokatif konuşmuş. Potansiyel olarak birkaç takım mevcut maddi şartlarda sıkıntı çekebilir ve gridde olup olmayacaklarını bilmiyorum.”

“Ancak sekiz takım olarak takım başına üç araçla yarışacağımızı düşünmüyorum, ve bu kadar kısa süre kala yapılan bilgilendirme ile bu mümkün değil.”


Yorumlar

“Boullier Üç Araç Söylentilerini Reddediyor” için 6 yanıt

  1. Üç araç işi traş. Ancak çaylak bir pilot yarıştırılırsa kabul edilebilir.

  2. Sekız takımla bu iş yururmu???Ne bilim en sonda bıle caterham ve marussıa arasındakı cekısme bazen guzel oluyor mesela…10 takımdan asagısı sacma olur…Ulan suraya HRT yı aldınız marussıa mı caterham mı kotu yanında…

    1. Onur Gentas avatarı

      Ne zaman ki bu sporun kimyasıyla oynamaya başladılar ve o zamandan beri F1 sürekli kan kaybedip duruyor. 2000’li yıllar neyazık ki bu spora ciddi anlamda darbe indirilen yıllar oldu ve muhtemelen böylede devam edecek.

      1. Bora Vardar avatarı

        2000 li yıllar sadece formula 1 için değil diğer aklınıza gelebilecek herşey için zirveydi.Adı üstünde milenyum bu dünyada siyasette de f1de de futbolda basketboll da her şey için böyleydi 2000-2005 arası zirve yaptı dünya ama her çıkışın bir inişi vardır diye laf boşuna denmemiş.

  3. Bu adamı hiç sevmiyorum. Hele alonso Renault tan ayrıldıktan sonra onun için alonso da adanmışlık yok demişti ya o günden beri sevmem.

    1. KimiRaikkonen avatarı
      KimiRaikkonen

      Meslek oto sanayi miydi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir