Bottas: “2015 İçin En İyi Seçenek Williams’tı”

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas, 2015 Formula 1 sezonunda kendisi için en iyi seçeneğin takımı Williams’ta kalmak olduğunu söyledi.

Williams takımı İtalya GP öncesinde yaptığı açıklamada gelecek sene de Valtteri Bottas ve Felipe Massa ikilisiyle mücadeleye devam edeceklerini duyurdu.

2010’da takıma dahil olan ve 2013’ten beri yarışan Bottas ile McLaren gibi başka takımların ilgilendiği tahmin ediliyor.

Bottas “Başka takım araştırmak menajerlerimin görevi ve bu tür şeyleri konuşmak istemiyorlar.”

“Ancak çok şey olduğundan şüpheliyim çünkü Williams takımı kesinlikle gelecek sene için öncelik. Takım çok fazla gelişti. Artık fabrika ve yarışlarda takımın neler yaptığını daha iyi görüyoruz.”

“İlerlediğimiz yolda momentumu daha fazla sürdürebileceğimizden ve iyileşeceğimizden eminim. Gelecek sene için Williams muhtemelen olabileceğim en iyi yer.”

“Takım her zaman gelişmeye ve güçlenmeye devam ediyor. Benim hislerim böyle. Şu anda sezon sonuna odaklandım. Her yarışta maksimum puanları almaya çalışıyorum. Gelecek sene de takımda kalacağımı bilmek güzel. İyi sonuçlar için gerçekten zorlayabilirim.”

“Ancak ardından ne olur şu anda söylemek zor. Şu anda bunu düşünmeme gerek yok.”

“Şu ana odaklanmalıyım. Ardından gelecek seneye odaklanabilirim. Gelecek seneleri düşünmek benim değil, menajerlerimin görevi.”  dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir