Barrichello: "Senna Gelecekte F1'de Yer Alacak"

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, Brawn GP’de Jenson Button’un yanında yer almak için Bruno Senna’yı saf dışı bırakmış olmasına rağmen genç Brezilyalı pilotun gelecekten Formula 1’de yer bulacağına inanıyor.

Kendisine koltuk bulmadan tecrübesinden faydalanan Barrichello, Senna’nın yeteneğinin F1’de yer almak için yeterli olduğunu düşünüyor.

Barrichello: “Telesekreterine bir mesaj bıraktım. Son bir kaç aydır konuşmamıza ve tesadüfen koltuk savaşında yer almamıza rağmen biz iyi arkadaşlarız. Sadece 4 senelik tecrübesinde harika işler çıkaran ona en iyi dileklerimi sunuyorum”

“Şüphesiz F1’de bi geleceği var. Dört sene sürme kabiliyeti olup da brden bire F1’e gelip onun gibi testlerde iy iyi çıkaran birini görmemiştim. Bu zamanda F1 biraz değiştiği için şanslıyım, çünkü test eksikliği var. Ama ona en iyi dileklerimi sunuyorum”

Button, Barelona’daki ilk test gününde 4. en hılı zamanı elde etti ve aracın son 6 aydır içinde bulunduğpu gelişim sürecini izlemesiyle Barrichello, takımın 2009’da rekabetçi olacağını söyledi.

Barrichello: “Sadece kazanmak için geri döndüm. Zor geçen 2-3 sene oldu ve birşeye söz vermedk için burada değilm ama rekabet etmek için buradayım çünkü kazanma şansım olduğunu hissediyorum.”

“Bu araç için geçen sene Mayıs/Haziran’dan başlayan çabaları için bütün takımı tebrik etmeliyim. Aracın aerodinamik olarak güçlü olma potansiyeline sahip olduğunu biliyoruz. Bu yüzden bugün, bunun iyi bir kanıtı idi. Aracın dayanıklı bir şekilde gitmesinden memnun kaldık ve yarın sürecek olmaktan mutluluk duyuyorum”


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    evet teselli lafları.sen varken pek şansı yok yenilerin malesef.en çok startı aldın daha ne istiyorsun anlamadım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir