Button Brawn GP'nin İlk Testinden Etkiledi

yazar:

kategori:

Brawn GP’nin 2009 aracı BGP 001 bugün ilk kez test için piste çıktı ve takımın aracı sezonun ilk yarışı Avustralya öncesinde ilk testlerinde etkileyici performans sergiledi.

Takımın önünde sadece 7 test günü var ve takım hem dayanıklılığı arttırmak hem de aracı geliştirmek için test programını dikkatlice ayarladı. Button bugünkü testlerde yeni şasinin dayanıklılığı ve ayarları üzerinde çalıştı ve aynı zamanda yarış simulasyonu yapıp lastikleri değerlendirdi.

Button ” Yeni takımımız Brawn GP’nin BGP 001 aracı ile iyi bir ilk gün geçirdik. Buraya gelmemizi sağlayan takımın tüm çalışanlarına sıkı çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. İlk test gününde iyi bir açılış yaptık ve memnun olduğumuz çok iyi 82 tur attık.”

” Günün sonlarına doğru vites kutusunda sorun yaşadık ancak testlerdeki eksiklikten dolayı bazı dayanıklılık sorunları yaşayabileceğimizi biliyorduk. Şanslıyız ki bulabileceğimiz basit bir sorundu. Henüz ilk günler ancak genel olarak sezon öncesi testlere olumlu bir başlangıç yaptık.” dedi.

Button bugün 82 tur attı ve Brawn GP’nin aracı difüzör ve ön bölümü ile dikkatleri üzerine çekti. Yarın görevi Barrichello devralacak.


Yorumlar

  1. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    belki sponsorlrı çekmek istemişlerdir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir