Marchionne: Alonso ve Raikkonen Ferrari’de Kalacak

Ferrari’nin yeni başkanı Sergio Marchionne, yönetim değişikliğine rağmen Alonso ve Raikkonen ile yola devam edeceklerini söyledi.

Ferrari’de başarısız geçen yılın ardından ilk önce Stefano Domenicali ile yollar ayrılmış, geçtiğimiz hafta ise Luca Di Monzetemolo’nun uzun Ferrari kariyerine son verilmişti.

Gelecek sezon için adı McLaren ile anılan Alonso, Ferrari’nin içerisinde bulunduğu durum nedeniyle artık ayrılma noktasına geldi.

Konu hakkında açıklama yapan eski Formula 1 pilotu Allan Mcish “Mattiacci Alonso’yu ikna edebilmek için iyi bir yol bulmak zorunda.” İfadelerini kullandı

Ama Ferrari’nin yeni başkanı Marchionne, Alonso ve Raikkonen ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Marchionne “Onlar (Raikkonen ve Alonso) bizimle devam edecek”

“Onlara sadece yeteneklerini gösterebilecekleri bir araç vermeliyiz. Böylece hiç şüphesiz üst sıralar için mücadele edeceklerdir” dedi.

Bu arada Raikkonen’in menajeri Steve Robertson, yönetim değişikliklerine rağmen Raikkonen’in Ferrari ile yola devam edeceğini söyledi.

Turun Sanomat gazetesine konuşan Roberston “Kimi’nin sözleşmesi Ferrari yarış takımı ile. di Monzetemolo ile değil” dedi.


Yorumlar

“Marchionne: Alonso ve Raikkonen Ferrari’de Kalacak” için 4 yanıt

  1. telefonica şu işe bir el atsa lotusu 2006 renklerine döndürse alonso oraya geçse ahh ahh 🙂

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Araç araç olmadıktan sonra ne Alo ne Kimi, araç araç olsa zati Schumi şamp olurdu Mersedes ile..

  3. McLaren Honda avatarı
    McLaren Honda

    Fernando, bekliyoruz seni. Bizi kurtar

  4. Alonso yu McLaren a sadece Ferrari den ayrılıp da geleceği için istiyorum. Düşünsene Ferrari de başarıyı bulamadı, başarı için McLaren transfer oldu. Reklamın böylesi. MÜTHİŞ!!!!!

    Vallahi sadece bunu için isitiyorum bu adamı.

    Pilotluğu açısından gelirse iyimi, tabi ki iyi ama gelmezse de bir problem yok. En hızlı araç şampiyon olur neticesinde. Yıllardır en iyi adam dediğiniz Alonso adam edemedi en iyi takım dediğiniz Ferrari yi sonuçta.

    Mercedes kim ki dediğiniz takım bu sene şov yapıyor görüldüğü üzere.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir