Ericsson: Uzun Yıllar Formula 1’de Kalabilirim

yazar:

kategori:

Caterham’ın İsveçli pilotu Marcus Ericsson, uzun yıllar boyunca Formula 1’de kalmayı amaçladığını söyledi.

2007 yılında Formula BMW İngiltere serisini ilk sırada tamamlayan ve 2009 Japonya Formula 3 serisinde şampiyonluğa 24 yaşındaki pilotun kariyerindeki en büyük başarıları olarak göze çarpıyor.

4 yıllık GP2 kariyerinde 3 kez zafere ulaşan Ericsson, kariyeri boyunca büyük pilotlar ile mücadele ettiğini söylüyor.

“Birçok seride büyük sürüler ile mücadele ettim. Mesela Ronnie Peterson, Stig Blomqvist ve daha birçok isim”

“Formula 1’de yarışan son İsveçli pilotun ardından 23 yıl geçti. Bu yüzden yeni bir İsveçli pilotun Formula 1’de olması gerçekten şaşırtıcı oldu”

“Bu açıdan şimdiye kadar harika bir yıl oldu, pistlerde çok fazla İsveç’li taraftar oluyor”

Ericsson Caterham’ın yeni sahipler ile birlikte doğru yolu bulduğunu düşünüyor.

“Yeni sahipler ile birlikte aracı geliştirmeye devam edebilmek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İyi bir trendde olduğumuzu düşünüyorum”

Kariyerinin en iyi sonucunu Monaco’da 11. olarak elde eden Ericsson, uzun yıllar boyunca Formula 1’de kalmayı amaçlıyor.

“F1’de ilk sezonum açıkçası çok zor, ama güzeldi. Amacım uzun yıllar boyunca Formula 1’de kalmak. Bunun çalışmaya devam ediyoruz”


Yorumlar

“Ericsson: Uzun Yıllar Formula 1’de Kalabilirim” için 5 yanıt

  1. Neyın kafasını yasıyon dostum kobe tokat manyagı yaptı senı adamlar para karsılıgı koltugunu verıyor gıkın cıkmıyor…Bıraz mıdeli ol beee…

  2. Her sıralama turunda kobayashi den 1 sn fark yiyor yinede koltugu garanti. Takım kobayashinin yerine sürücü bulurken bunun durumu rahat. Tam bir komedi…

  3. Herifin mücadele ettiğim dediği büyük isimlerden birisi de Maldonado 😀 Ki o bile istikrar sorunu dışında harika bir pilot.

  4. Para… Para… Para…
    Sıfır yetenek…

  5. diyor ki;
    ömründe kıçını f1 aracına koymamış yeni yeni isimlerin, parasızlık nedeniyle takım arkadaşımın koltuğunu kaparak daha ilk oturuştaki resmi seanslarda beni rezil etmeleri umrumda değil, param (sponsorum) çok ve param sizin hayatınız olan bu sporun içine edebilme hakkını bana veriyor. ben de pistte “bu adamlar pilotsa ben neyim” diyorum ama bu sorunun cevabını param sayesinde yok edebiliyorum. yaşasın benim gibi kazmalara tahammül eden para müptelası kişiliksiz takımlar ve satın alınabilen yöneticileri..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir