Vergne: Ricciardo Kadar Potansiyelim Var

yazar:

kategori:

Sezon sonunda Toro Rosso’dan ayrılacak olan Jean Eric Vergne, Red Bull’da harika işler yapan eski takım arkadaşı Daniel Ricciardo kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu söylüyor.

“Toro Rosso ile üç yıl yarışmak beni çok güçlü kılıyor. Bazı takımlarda önemli insanlar bana güvenirse o zaman devam edebilmek için iyi bir şansım olabilir”

“Takımlar dünya şampiyonu sürücülerle yarışmak istiyor. Ama ben şampiyonluk kazanmış bir sürücü değilim. Ama gerçekten aç ve motive bir genç sürücüyüm. Daniel benim için çok iyi bir örnek”

“Daniel ile kariyerlerimizi karşılaştırıp elde ettiğim sonuçlara baktığınızda onun gibi iyi bir potansiyele sahip olduğumu anlarsınız”

Vergne 2015 seçenekleri arasında Formula 1’de kalmak olduğunu söylese de yedek pilotluğa olumsuz bakıyor.

“Formula 1’e odaklanan çok fazla sürücü var. Fakat şuanda hiçbir yerde mücadele etmiyorlar. Ben aptal değilim, gözlerimi açıp önümdeki her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum”


Yorumlar

“Vergne: Ricciardo Kadar Potansiyelim Var” için 2 yanıt

  1. Red Bull olmasaydı belki de parasızlıktan spora hiç giremeyecekti, ama öte yandan da Red Bull yüzünden kariyeri lekeleniyor ve erken bitiyor. İyi mi kötü mü anlayamadım. Mesela yakın gelecekte Verstappen veya Kvyat’tan birisi mantar olacak. İkisi de iyi çıkarsa birine yine yazık olacak.

    1. Vergne kalıte bır surucu ınsallah caterham harıcı bır koltuk bulur 😀 ben hala bu adama cok fazla sans verılmedıgını dusunuyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir