GP2: Perez'in Amacı Arden İle Şampiyonluk Kazanmak

yazar:

kategori:

Sergio Perez, Arden takımı ile anlaşmasının ardından GP2 serisinde şampiyonluk için mücadele edebileceğine inanıyor. İngiltere F3 serisini iki galibiyetle kapatan vegeçen yıl GP2 Asya serisinin son üç yarışında Campos ile ikinci sırayı alan Perez aynı başarıyı tam sezonda da gösterebileceğini düşünüyor.

” Arden gibi bir takım için sürüş yapmak benim için harika bir fırsat sundu ve bunu sabırzsızlıkla bekliyorum. Birlikte, şampiyonluk mücadelesi edebilecek büyük bir potansiyele sahip olduğumuza inanıyorum ve amacımız bu olmalı. Gerekten çok zor olacak, rekabetçi bir sezon ve amacım kariyerim önemli noktasında bana verilen bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek.”

” F1’e çok yakın bir pilot olmak Meksika adına harika fakat en tepede yeralmak için çok iyi bir iş çıkarmam gerektiğini biliyorum. % 100 performansımı yansıtacağım ve aracın dışında takıma şampiyonluk için yardım edeceğim.”

Eski Formula 3000 şampiyonu Arden bütün GP2 sezonunda yarışlar kazandı fakat takım 2005 yılında Heikki Kovalainen’nin ikinci sırayı aldığı sezondan bu yana (Nico Rosberg ile mücadelesinde şampiyonluk mücadelesi vermişti ve takım şampiyonluğa çok yaklaşmıştı) şampiyonluk mücadelesi içerisinde yeralamadı.

Arden ayrıca GP2 Asia Edoardo Mortara’nun sezonun geri kalanında da yeralacağını doğruladı.

Montara konu ile ilgili şunları söyledi: ” Yarışları nasıl kazandığını biliyoruz ve çok profesyonel bir takım. GP2 aysa Serisi’nde onlarla mücadele ediyorum ve birlikte çok iyi çalışıyoruz bu yüzden açık olan şampiyonluk mücadelesine yoğunlaşmamız gerekiyor.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir