Rosberg Hızlı Turunu Tamamlayamamış

yazar:

kategori:

Nico Rosberg ikinci antrenmandaki hızlı turunu tamamlayamaması sebebiyle yapılacak işinin kaldığını söyledi.

Mercedes pilotu süper yumuşak lastikleriyle hızlı turunu atarken Pastor Maldonado kaza yaptı ve kırmızı bayraklara sebep oldu.

“Biraz can sıkıcı, evet, bugün istediğimiz kadar öğrenemedik, çünkü turumun sadece ilk bölümünde zorlayabildim. Aracın neler yaptığını biliyorum, bu yüzden bunu yarın deneyeceğiz. Ancak işin yarım kalmasından dolayı rahat değilim. Be yazık ki turumu tamamlayamadım, zaman kaybedince yarış için turlar atmak zorunda kaldık.”

Süper yumuşak ve yumuşak lastikler arasındaki farkın bazı pilotlar için iki saniye kadar olabildiği görüldü. Rosberg ayarlarının biraz tek tur performansından ödün verdiğini ve lastikleri yarışta iyi kullanmaya odaklandığını söyledi.

“Lastikler arasında devasa farklar olacak gibi görünüyor. Turumu tamamlayamadım ve bu yüzden emin değilim, ancak iki saniye gibi görünüyor. Devasa bir fark. Strateji olarak ne yapılabilir bilmiyorum, bu yüzden oturup padoktaki en iyimiz olan Bay Strateji ile konuşacağım ve yarış için tartışacağız.”

“Bu aracımın ayarlarını etkiliyor, ve eğer yumuşak lastikler hemen aşınıyorsa arka ayarlarla onlara uyum sağlamam gerekiyor. Bu beni sıralamalarda biraz yavaş yapabilir, ancak mutlaka biryerlerden ödün vermelisiniz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir