Force India: Sıralama Performansımızı Geliştirmeliyiz

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg, Sergio Perez ve Vijay Mallya VJM07’nin Singapur’daki antrenman performansını değerlendirdiler.

Nico Hülkenberg: “Önemli hiçbir sorun yoktu ve programımızdaki herşeyi tamamladık. Bu gerçekten iyi bir başlangıçtı. Henüz araçta tamamen rahat değilim, fakat düzenli bir cuma günüydü. Önümüzde hala yapılacak birçok iş var. Örneğin sıralama turları için bazı ince ayarlar yapmak zorundayız. Yarın araçtan daha performans alabiliriz”

Sergio Perez: “Belirlediğimiz programı tamamladığımız iyi bir gün vardı. Belirtiler sıralamaların çok yakın geçeceğini gösteriyor. İyi bir başlangıç pozisyonu yarış için büyük bir rol oynayacaktır. Pazar günü iyi bir strateji belirleyip lastikleri yönetmek önemli bir mesele olacak. Bugün her iki lastiği test ettik ve performanslarını değerlendirdik. Önceliğimiz böylesi sıcak bir havada lastiklere iyi davranmak olmalı”

Vijay Mallya: “Yarış için bazı aero parçaları test ederken yapmamız gereken bir sürü iş vardı. Programlar sorunsuz gitti. Tüm verileri gözden geçirip, hafta sonunun geri kalanında neler yapmamız gerektiğine karar vereceğiz. Yarış için bazı soğutma yöntemleri denedik. Burada ısı her zaman büyük rol oynamıştır. Genel olarak yaptığımız çalışmalardan mutluyuz”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir