Marussia: Doğru Yönde Gidiyoruz

yazar:

kategori:

Jules Bianchi, Max Chilton ve John Booth MR03’ün Singapur antrenmanlarındaki performansını değerlendirdi.

Jules Bianchi: “Genel olarak iyi birgün oldu. FP1’de pek fazla ayar bulamadık fakat molada bazı ayarlar yaptık ve aracımız FP2’de daha iyi bir dengeye sahip oldu. Yumuşak lastiklerde geliştiğimizi düşünüyorum. Bu pistte yeniden olmak harika. Yeni radyo kuralları ile birlikte heyecanlı bir hafta sonu olacak”

Max Chilton: “FP1’deki ayalardan mutlu değildim. Yapılacak biraz iş var gibiydi, ama her iki seans arasındaki sürede yaptığımız ilerlemeden dolayı mutluyum. FP2’nin sonlarına doğru araçtan oldukça mutluydum ama motor sorunu oldu ve aracı korumak için durmak zorunda kaldım. Umarım sorunu kısa sürede çözebiliriz”

John Booth: “Isı ve nem ile birlikte tüm takımlar ve sürücüler için zorlu bir gün oldu. Genel olarak zorlu bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim. Bu sabah oldukça standart bir programımız vardı. Tabi ki Monza’dan sonra çok farklı ayarlar üzerinde çalışmak zorundaydık. Genel başlangıç ayarlar üzerinde iyi gibi görünüyordu. Doğru yönde ilerlediğimizi düşünüyorum. Jules denge ile çok mutluydu. Max ise gün boyunca iyi çalışmasına karşın problemler yaşadı. Bu gece hafta sonunun geri kalanı için neler yapabileceğimize bakacağız.”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir