Sauber: Gelişmemiz Gerekiyor

yazar:

kategori:

Esteban Gutierrez, Adrian Sutil ve Giampaolo Dall’Ara C33’ün Singapur antrenmanlarındaki performansını değerlendirdi.

Esteban Gutiérrez: Kontrol ünitesi ile ilgili sorun ilk antrenman seansında bana çok fazla zaman kaybettirdi. İkinci antrenmanda ise programın dışında maksimumu almaya çalıştım. Genel olarak öğleden sonra araçta iyi bir duygu yoktu. Aero açısından ilerlediğimizi düşünüyorum. Ancak bu pistte aeronun pek fazla önemi yok. Bu nedenle net bir gelişim kaydettiğimizi söyleyemem. Hafta sonunun geri kalanı için yapmamız gereken bir sürü iş var”

Adrian Sutil: “Her iki seansta oldukça ilginç ve eğlenceliydi. Önemli bir sorun olmadan birçok tur atmayı başardım. Güç ünitesi ile ilgi bazı sorunlar vardı ve daha az enerji ile birlikte çalıştım. Tam performans çalışmak mümkün değildi. Aracın dengesi henüz ideal değil. Ayarlar üzerinde çalışmak zorundayız”

Giampaolo Dall’Ara: “Esteban’ın aracının kontrol ünitesini değiştirmek zorunda kaldık ve biraz zaman kaybettik. Buna rağmen programımızı tamamladık. Ancak ERS üzerinde yapmamız gereken işler var. Sıralama performansımız üzerinde bazı sorunlar yaşadık ve bu uzun dönem performansımızı etkiledi. Bazı iyi fikirlerimiz var ve  çözümler üzerinde çalışıyoruz.”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir