Williams: “Çok Zor Bir Gündü”

yazar:

kategori:

Williams Formula 1 takımı, Singapur’daki çalışmaların ilk gününde oldukça zorlu bir günü geride bıraktığını açıkladı.

Son yarışlarda en hızlı takımlardan olan Williams’ın Singapur’da çok güçlü olması beklenmiyordu. Bugünkü ikinci seansta Williams sürücüleri ancak 16 ve 17. sıralarda yer buldular.

Rob Smedley: “Bugün planladığımız programı tamamen uyguladık ve asıl amacımız buydu. Ayarlarda ve lastik kullanımında bir çok yol denedik. Bazıları iyi görünüyor ancak bazıları iyi değil. Yarın iyi yönde adım atabilmek için gerekli olan bilgileri topladığımıza inanıyoruz.”

Felipe Massa: “Çok zor bir gündü çünkü aracı dengelemekte zorlandık. Bu gece bu sorunu çözmeliyiz yoksa bizim için zor bir hafta sonu olacak. İki seans arasında gelişme kaydettik ancak bizi memnun edecek bir sıralama istiyorsak 3. antrenmanlarda daha fazlasını bulmalıyız. Bu pistin aracımıza çok uymayacağını biliyorduk ancak bize yarın yardımcı olacak bir sürü test yaptık.”

Valtteri Bottas: “Bugün kolay bir gün değildi ve en başından itibaren aracın dengesinde sorun yaşadık. Özellikle arka tarafta sorun yaşadık. Bu akşam daha çok yumuşak lastiklerden performans bulmaya odaklanmalıyız. Biz sert lastiklere göre yarım saniye kazanırken diğer takımlar 2 sn kazandılar. Bugünkü sonucumuz tam olarak durumumuzu yansıtmıyor ancak aracı burada kullanmak son yarışlardaki kadar kolay değil. Bu yüzden daha fazla tur zamanı bulmalıyız.”


Yorumlar

“Williams: “Çok Zor Bir Gündü”” için bir yanıt

  1. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Podyumda bir Williams var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir