Renault Melbourne'de KERS'le Yarışacak

yazar:

kategori:

Renault takımı, 2009 sezonunun ilk yarışı Avustralya GP’de Kinetik Enerji Geri Dönüşüm Sistemi ile yarışacağını açıklayan ilk takım oldu.

Bir çok takım sezonun ilk yarışında KERS’le yarışıp yarışmama konusunda henüz son kararı vermememişken çalışmalarına daha geç başlayan Renault takımı KERS’le yarışacağını duyurdu.

Mclaren, BMW Sauber ve Ferrari takımları henüz KERS konusunda resmi açıklama yapmadılar ancak geriye kalan 6 takım KERS’i ilk yarışlarda kullanmayacağını duyurdu.


Yorumlar

  1. Hımmm… Yanlış kalmış aklımda. Eyvallah 'Kürşat'.

  2. R26 (Kürşat) avatarı
    R26 (Kürşat)

    onur aybars, 2005 te 5 numara kullanıyordu,2003 ve 04 te 7-8 numara vardı ama 7 numara trulliye aitti alonso 8di.Yani alonso hiç 7 numara kullanmadı.

  3. salla malla avatarı

    hayırlı olsun diyorum. umarım yeni sistem dolysyla hakszlklar olmaz. hak eden kazanır en cok birinci olan deil. tabii gönlüm alonsom(uz) şampiyon olsun istiyor. bu senenin renault acısından daha parlak geciceğine inanıyorm gecen seneye kıyasla. umarım kendilerinide bizide sevindirirler başarılryla. Başarılar Renault Başarılar Alonso Ve Piquet.

  4. Vay be Renault'ya bak. Hayırlı olsun. Bu sene biz bir şey yapamayacaz gibi. Renault Alonso'ya işe yarayan bir araç verse de bizim takım yarış içinde olmasa da zevkli yarışlar izlesek.

    Renault taraftarı arkadaşlarım; yanılmıyorsam Alonso 2005'de ilk şampiyonluğunu alırken 7 numaralı aracı kullanıyordu. Bu sene de 7 numaralı araç Alonso'nun. Ne dersiniz, bu bir işaret olabilir mi 🙂

    Ayrıca Hakan; KERS ile sezona başlayacak olmanız veya aracınızın çok hızlı çok dayanıklı olması R29'un güzel bir araç olduğu anlamına gelmez. R29 gerçekten çirkin. Tek beyendiğim tarafı yan profilden sidepod'ları. Ve bence F1 eğer bir şovsa görsellik çok önemli.

  5. r 29 un görünüşü ile dalga geçenlerin takımını gördük buda ne oluyormuş f1 de görünüş önemli değil kersi kullanacamız için mutluyum bazıları piste bile indiremezsiniz diyordu ne oldu şimdi saygılar

  6. elif çivici avatarı

    umarım iy, olur

  7. tabiki doğru soyluyorsn ama zmnnda bu konuda cok asagılandık sımdı biraz havamız olsun =)

  8. bence aceleci davranmayın. öncelikle sağ salim yarış tamamlansın

  9. bundan ıkı uc ay once renaultla alay edılıyordu kers gelmesın dıye aglıyorlar kersınz yok sampıyonluktan soz edyrsnz dıye ben ogun dedımkı buradada paylastım renault buyuk takmdır kers i basarayla aracına monte eder dedım bazı cok bılmsler ogunlerde cok havalydı reno kersı aracına koyamaz bız en ıyıyız edalarındaydı dedgım cıktı ve ılk yarısta kers kullanımını resmı acıklayan ılk takım renault f1 team oldu boyle bır takımın taraftarı oldgum ıcın gurur duyuyorm melbernede kersın etkısı buyuk olacak ozellkle startta kers kullanmayanlar buyuk dezavantaja sahıp olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir