Fry: Mükemmel Bir Gün Değildi

yazar:

kategori:

Ferrari’den Pat Fry, Singapur’daki ilk günün Ferrari adına mükemmel geçmediğini söyledi.

“Marina Bay pistinde aşırı atmosferik hava koşullarıyla uğraşmak zorundasınız. Ve bu durum sürücüler ve personeller için her zaman çok zor bir durumdur”

“Cuma günümüz mükemmel şekilde sona ermedi. Dayanıklılık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kaldık. Özellikle Kimi’nin aracındaki performans beklentilerimizin altındaydı.”

“Böylesi sıcak bir havada araçtaki çeşitli bileşenleri soğutmak zor bir iş. Ve sokak pistlerinde her zaman olduğu gibi yol tutuşu hafta sonu boyunca gelişiyor”

“Yumuşak ve süper yumuşak lastikler arasındaki zaman farkı muhtemelen beklenenden daha büyük oldu. Bu yönüyle sıralama turları ve yarış çok ilginç olacak. Cuma günü trafik nedeniyle temiz bir tur atmak zor olsa da, sürücülerimizi hızı bizi teşvik ediyor”

“Singapur’da geçiş yapmak çok zor ve sıralama turlarının önemi büyük olacak. Bu yüzden iyi bir başlangıç noktası elde etmeliyiz”

 


Yorumlar

“Fry: Mükemmel Bir Gün Değildi” için bir yanıt

  1. Yeni başkanın ilk icraati Pat Fry’ın Cuma günleri bizim için ideal geçti söylemini değiştirmesi olmus. Her cuma iyi diyordum kötü oluyordu bu cuma kötü diyim iyi olsun demiştir. Ayrıca hava sıcaklığından dem vurması abarti. Demekki gündüz yarış olsa cehennemde sürdük diyecek. Bence yeni başkan uyarmış, ayarı çekmiş. Beklentiyi artırıcı konuşmayın aşama aşama gidin kimseye mavi boncuk dağıtmayın demiş. Bakalım sıralamalarda ne olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir