Lotus: E22 Singapur’da Daha Güçlü

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, Pastor Maldonado ve Alan Permane E22’nin Singapur antrenmanlarındaki performansını değerlendirdi.

Romain Grosjean: “Aracımız burada iyi çalışıyor. Kanatlardan daha fazla downforce alacağımızı tahmin etmiştik. Ve bu yüzden son yarışlara göre daha iyi olmak beklediğimiz birşeydi. Denediğimiz parçalar iyi çalıştı. Aynı zamanda denediğimiz yeni parçalar gelecek yılki araç için bize iyi bir fikir veriyor”

Pastor Maldonado: “Yumuşak lastiklerde kendimi oldukça iyi hissettim. Buradaki ilk günün ardından ilk 10’a çok daha yakın olmayı umuyoruz. Umarım yarışta daha rekabetçi olabiliriz. O lastiklerle ikinci turdaydım ve kontrolü kaybettim. Benim hatamdı. Virajın ortasında kontrolü kaybettim ve duvar oradaydı. İlk turum en iyi turumdu ancak ardından çarptım. Lastiklerde yol tutuşu azdı. Bu tür şeyler olur. Zorlamaya devam etmeliyiz ve yarın başka bir gün olacak. Sadece antrenman seansıydı. Pek önemli değil.”

Alan Permane: “Son zamanlarda performans açısından iyi değildik. Burada ise düşük yakıt performansımız oldukça iyiydi. E22 ile burada oldukça mutluyuz. Pastor’un kazası nedeniyle biraz zaman kaybettik ve bu biraz talihsiz oldu. Lastikleri değerlendirmeye çalışıyoruz. Sıcaklık soğutma düzeyleri, frenler ve tabi ki lastikler arasındaki performans farkı. Hafta sonunun geri kalanı için çalışmaya devam edeceğiz


Yorumlar

“Lotus: E22 Singapur’da Daha Güçlü” için bir yanıt

  1. Benim hatamdı. Virajın ortasında kontrolü kaybettim ve duvar oradaydı. O nasıl bi yorum yavv 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir