McLaren Yeni Teknik Yapısını Neredeyse Tamamladı

yazar:

kategori:

McLaren’in Mühendislik Bölümü Başkanı Matt Morris, takımın yeniden yapılanma sürecinin neredeyse tamamlandığını söyledi.

Son senelerde gerileme süreci yaşayan McLaren’de Ron Dennis’in gelip Martin Whitmarsh’ın gönderilmesinin ardından bazı önemli değişiklikler yapıldı.

Takım Patronluğuna (Yarış Direktörü) Lotus’tan Eric Boullier getirildi. Bunun dışında Red Bull’dan Peter Prodromou gibi çok önemli bir aerodinami uzmanı takıma katıldı. Prodromou dışında diğer takımlardan yeni isimler de McLaren’e katıldılar.

Morris “Son sene içerisinde yeni birilerini getirmek için çok sıkı çalıştık. Bazıları yükseldi ve mühendislik takımının yapısında değişiklik yaptık.”

“Jonathan Neale ve Eric Boullier’in değerli bildirimleriyle plan neredeyse tamamlandı.”

“Ancak takıma gelecek ve takımdan gidecek başka isimler de var. Bu da taze kalmak istiyorsanız her zaman olur.”

“Artık yeni insanlara ve yapıya gelişip olgunlaşması için biraz zaman vermeliyiz. Ancak daha şimdiden değişikliklerin meyvesini görmeye başladık çünkü sürekli olarak araca performans ekliyoruz.”

“Gelecek sene öncesinde bazı cesur hamlelerimiz oldu ve bunlar gerekliydi. Ancak bu tür şeyler her zaman zaman alır. McLaren olarak hala olmamız gereken yerin gerisindeyiz.”

“Mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde rakiplerimizi yakalamalıyız. Ve yeni güç ünitemizi MP4-30 ile mümkün olduğu kadar iyi bir şekilde entegre etmeliyiz. Yeni motor partnetimiz ile güçlü olan ilişkimizi geliştirmeye devam ediyoruz.”

“Kesinlikle ilerliyoruz. En önemlisi bu.” dedi.


Yorumlar

“McLaren Yeni Teknik Yapısını Neredeyse Tamamladı” için 8 yanıt

  1. Peter Prodromou dan sonra birde bob bell i alabilseler çok iyi teknik kadro olur

  2. iddalı konuşmuş ve transferlerden bahsediyor

    gündem sıcak yani..

  3. İşler sebebi ile anca okuyucu olduğum sitede gördüğüm yakın dönem güzel haberlerinden. Bu güzel yapının içerisinde had safhaya çıkan dedikoduların doğruluk payına en yaklaşanı olan Alonso’nun gelişi paha biçilmez bir güzellik olur. Takıma aldığımız isimler birbirinden değerli. “McLaren şampiyonluk serisi” için Ron da elinden gelenin fazlasını yapıyor. Her zaman dediğim gibi bu takımın hırs ve kararlılığı benim için şampiyonluğun da ötesinde.

  4. Almost…

  5. Honda ile 2015 iyi olacak

  6. OtonomAktor avatarı

    bugün yeni farkına vardığım bir şey oldu. f1 de takımlar şampiyonasında williams mclaren in önünde imiş tarihte. ben ferrari – mclaren – williams sırası olarak düşünüyordum hep genel algı olarak. williams 9, mclaren 8 takımlar şampiyonluğuna sahip olarak 2. imiş bugün fark ettim.

  7. Seviyorum sizi be

  8. Fernando ya yakışır bir eşsek te siz yapın tam olsun
    yazık alonsoya
    hayranı olduğum takım yıllardır bir tane hızlı araç üretemedi
    alonsonun kaderi mika hakinen gibi olacak
    yavaş veya dayanıksız araçla kariyeri son bulacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir