Prost, Honda’nın Başarılı Olacağından Emin

yazar:

kategori:

4 kez Formula 1 şampiyonu olan Alain Prost, Japon üretici Honda’nın Formula 1’e motor tedarikçisi olarak döndüğünde başarılı olacağını düşündüğünü söyledi.

Honda gelecek sene McLaren’in motor partneri olarak Formula 1’e geri dönüş yapıyor.

Prost “Honda için tamamen yeni bir takım olmayacak. McLaren ile bu tarz bir anlaşma yapmaları normal. Bunu yapabilecekleri takım McLaren’di.”

“Oldukça ilginç olacak. Daha ilk senelerinde rekabetçi olabilirler mi? Bunu bilmek zor ancak iyi olacaklarından eminim.” dedi.

Zamanında olan McLaren – Honda iş birliğinde McLaren’de yarışan Prost, eski birlikteliğin gelecek seneki birliktelikte faydalı olacağını düşünüyor.

Prost “Bu tür geçmişe sahip olmak her zaman iyi bir şeydir. İnsanlar aynı olmasa da, yeni jenerasyon olsa da güven ve deneyim olmuş olur.”

“Zaten birbirinizi biliyor olursunuz. Bu da özellikle motor ve şasi arasında farklı sorumlulukların olduğu yeni teknolojide önemli bir şey.”

“Bir anda hep birlikte olacaklar ve zamanında çalışmış olmaları mevcut duruma yardımcı olacak.”

“Ron Dennis Japon mentalitesini çok iyi biliyor ve takım Japon mentalitesini çok iyi biliyor. Onlarla çalışmak kolay olmadığı için bu büyük bir avantaj olacak.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir