Hamilton: “Rosberg Her Zamandan Daha Güçlü Olacak”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Singapur’da felaket bir yarış geçiren ve şampiyonada 2. sıraya gerileyen takım arkadaşı Nico Rosberg’in Japonya’da her zamandan daha güçlü olacağını düşünüyor.

Singapur’da yarış öncesinde direksiyonunda sorun yaşayan ve yarışa pit alanından başlayan Rosberg, ilk pitlere kadar pistte kaldı ancak sorun düzelmeyince yarışa erken veda etti.

Singapur’da 25 puan kazanarak öne geçmesinin Rosberg’i etkileyip etkilemeyeceğinin sorulması üzerine Hamilton “Kişisel olarak öyle olacağını düşünmüyorum. Nico çok güçlü bir rakip. Çocukluğumuzdan beri o her zaman zihinsel olarak güçlü, emin ve yeteneklerine güvenen birisi oldu. Sürekli olarak hızını, performansını ve hızlı bir şekilde yaşananları geride bırakabileceği gösterdi.”

“Son yarışı çok iyi bir şekilde kontrol etti. Çok olumluydu. En azından gördüklerime göre öyleydi.  Çok hızlı bir şekilde geride bırakmış görünüyordu bu yüzden onun burada her zamandan daha güçlü olmasını bekliyorum. Bu yüzden buna hazır olmalıyım.” dedi.

Şampiyonada liderliğe yükselen Hamilton, yaklaşımını değiştirmeyeceğini söyledi.

Hamilton “Yaklaşım değişmeyecek. Benim için değişen bir şey olmayacak. Ben aynı işi yapmak için buradayım. Her ikimiz de şampiyonluğu kovalıyoruz bu yüzden bir şeyin değişmesi gerektiğine inanmıyorum. Değişen bir şey varsa o da önümüzdeki fırsat nedeniyle daha cesaretlenmiş olmam. Bu piste gelirken galibiyet için kazanabileceğimizi biliyoruz.”

“Kariyerimde her zaman o yarışı kazanabileceğim bir araca sahip olmadım. Bu yarışa gelirken en iyi 5.lik mücadelesi vereceğimizi de düşünebilirdik. Böyle bir araca sahip olmamız ve sürekli olarak onu güçlendiriyor olmamız harika.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Rosberg Her Zamandan Daha Güçlü Olacak”” için 3 yanıt

  1. Yık dağıt geç yağmurlu olursa tadından yenmez ayrıca

  2. Bu yarışı da Lewis kazanır, Çünkü Mercedes Lewis’i kayırıyor, Rosberg’in aracını sabote ediyor :p

    1. bence alo rainin önünde yarışı bitirirse sen yine ferrariye laf atarsın. 30 yorum atarsın. kendi pilotuna tüy dokunsa ortalığı yık, ötekinin aracı yansın dalga geç.

      sadece pitstop örneğinden gidelim. geçen yarış 1 saniye pitstoplarda kaybediyor diye isyan ettin. dalga geçtiğin hamiltonun 6 yarış üstüste aynı şekilde ve daha fazlasıydı. aradaki fark birisi rakibini geride bıraktı, diğeri fark yemeye devam ediyor. şimdi bolca dil çıkartabilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir