Rosberg Mercedes’in Dayanıklılık Sorunları Nedeniyle Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Singapur’da dayanıklılık sorunu nedeniyle şampiyonada liderliği kaybetmesine rağmen Mercedes’in bu sorunları aşacağı konusunda güveninin tam olduğunu söyledi.

Singapur’a kadar tek yarış haricinde sürekli olarak hafta sonuna lider olarak başlayan Rosberg, Singapur’da sorun yaşaması ve Hamilton’un kazanmasıyla şampiyonada ikinci sıraya geriledi.

Rosberg “Endişeli değilim. Bizim zayıf yönümüz bu olsa da büyük pencereden baktığımızda bu sene harika iş çıkardık. Bu yüzden takım olarak bunu büyük bir sorun olarak görmemeliyiz.”

“Bu bir sorun ancak büyük pencereden baktığımızda takım olarak kesinlikle görsel bir iş çıkardık. Dayanıklılık konusunda endişem yok. Takımın iyi iş çıkaracağından eminim ve bu yüzden bunu düşünmek istemiyorum.” dedi.

Rosberg, şampiyonada ikinci sıraya gerilemesinin ardından kendisi için bir şeyin değişmeyeceğini söyledi.

Rosberg “Zor bir andı ancak zaman bu tip şeylerde en iyi ilaç. Ve iki haftalık ara yarış dünyasında oldukça büyük bir zaman. Ben tamamen unuttum.”

“Artık buradayım ve Singapur öncesinde olduğu gibi iyimser ve heyecanlıyım. Yarış için heyecanlıyım çünkü Suzuka’dayım. Dünyadaki en iyi pistlerden olan Suzuka’ya hiç en iyi araçla gelmemiştim.”

“Daha önce buna sahip olmadım bu yüzden bu sefer buraya gelirken cumartesi günü pole pozisyonunu, pazar günü ise yarışı kazanma şansım olduğunu biliyorum. Bu harika bir duygu ve kafamda şu anda bunlar var.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg Mercedes’in Dayanıklılık Sorunları Nedeniyle Endişeli Değil” için 2 yanıt

  1. Bu yarışı da Lewis kazanır, Çünkü Mercedes Lewis’i kayırıyor, Rosberg’in aracını sabote ediyor :p

    1. 🙂 Yazık ama Hamilton’un başına o kadar saçmalık geldi ki insanlar artık kasıt aramaya başladı. Geçen seneki Webber gibi olmuştu bir ara.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir