Massa: “Williams Ferrari’yi Yenmek İçin Ne Gerekiyorsa Yapmalı”

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Williams’ın takımlar şampiyonasında Ferrari’yi 3.lük mücadelesinde yenebileceği konusunda umutlu olduğunu söyledi.

Şu anda Ferrari’nin 9 puan önünde 3. sırada yer alan Williams, Singapur yarışında Ferrari’den daha az puan almıştı.

Massa “Onların önünde bitirmemizi umuyorum. Ferrari büyük bir takım ve onlarla mücadele etmek kolay olmayacak. Ancak bunu yapabileceğimizi düşünüyorum. Bunu yapabileceğimizi göstermek için her şeye sahibiz. Son pist onlar için iyiydi ancak yine de iyi puanlar kazandık.”

“Kesinlikle bunu başarabiliriz çünkü Singapur bizim için en kötü pistti ama buna rağmen oradan iyi puanlar almayı başardık. Bundan sonraki yarışlarda Singapur’a göre daha güçlü olmamızı umuyorum.” dedi.

Massa, Williams’ın Japonya’ya getireceği güncellemelerin kendilerine yardımcı olacağını düşünüyor.

Massa “Aracın daha rekabetçi olmasını umuyorum. Böylesi bir mücadelede sezon sonunda araçta hala yeni şeylerin olacak olması güzel. Bunu bir çok takımda göremezsiniz çünkü onlar gelecek seneye odaklandılar. Biz de gelecek seneye yöneldik ancak yine de hala yeni parçalar geliyor ve bu olumlu bir şey. Mücadeleye devam edeceğiz ve umarım bu yeni parçalar sezonu iyi bir şekilde tamamlamamızı sağlayacaklar.”

“Tabi ki zirvedeki takımlarla mücadele ediyoruz ancak biz daha küçük bir takımız ve daha az çalışanımız var. Bütçemiz ise artıyor. Tepede takım olmak için her şeyi bir günde değiştiremezsiniz. Her şey sene içerisinde daha iyi oldu ancak yapılanlar takımı gelecek sene de daha güçlü yapmalı. İstediğimiz yere geliyoruz ancak biraz zaman alıyor.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir