Button “Daha da Fazlası Gelecek”

yazar:

kategori:

Jenson Button, Avustralya GP’yi domine etmelerinin ardından Brawn GP’den daha da fazlasının geleceğini söyledi.

Button “Araca tekrar oturup daha özel yapmak için sabırsızlanıyorum, henüz istediğimiz yerde değiliz. Mükemmel değiliz ve bu hafta sonundan en iyi sonucu alamadık.”

“Yarışı kazandım ancak 2. pit stopta 6 sn kaybettim. Bu bakımdan zayıf olduğumuz bir kaç nokta var ve bu her zaman sorun olabilir çünkü hiç test yapmadık bu yüzden herkes için mükemmel olmak zordu. Gelişim için yer var ve bunu başarmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Button ayrıca Sepang’da Mclaren ve Ferrari gibi takımların daha fazla mücadele edeceğini ancak buna rağmen takımının elindeki fırsatı değerlendirmek için istekli olduğunu söylüyor.

Button “Sepang’da kimin hızlı olacağını bilmiyoruz. Orası çok farklı bir pist. Rekabetçi olacağımızı söyleyebilirsiniz ancak orada bizimle kimin olacağını söylemek güç.”

“Ben diğerlerini gelişim göstereceklerini düşünüyorum. Bu denizaşırı ülkelerde olur mu bilmiyorum ancak Barcelona’ya gittiğimizde herkesin yeni aero paketi olacak ve hemen arkamızda olacaklar.”

“Bu yüzden elimizdeki frısatı değerlendirmeliyiz ve en iyisini yapmalıyız. Ancak yine de mükemmele yakın bir hafta sonu, pole pozisyonu ve galibiyet güzeldi.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir