Mercedes Alonso’yu İstemiyor

yazar:

kategori:

Niki Lauda Fernando Alonso’nun planlarında olmadığını ve Lewis Hamilton ile iki veya üç yıllık kontrat imzalamayı beklediklerini söyledi.

“Lewis ve Nico’ya sahibiz. Gridin ön sırasındalar. Neden birşeyi değiştirelim ki?”

“Bizim için işler açık, daha önce Alonso ile hiç görüşmedik, çünkü Lewis’in önümüzdeki yıl için kontratı var ve Nico’nun iki yılı daha var.”

“Lewis ile görüşmeler yapıyoruz ve 2015 sonrasına uzatmak istiyoruz. Sadece süreyi konuşuyoruz, herşey olumlu.”


Yorumlar

“Mercedes Alonso’yu İstemiyor” için 15 yanıt

  1. Haber değeri bile yok Lauda konuyu kapatmak için söylemiş söylemese de belli.niye istesin Mercedes Alonso’yu zaten hazır takım hazır araç koy max chilton”u o da 2.sırada oynasın zorluk çıkarmaz.Elin ispanyolunu getirip niye şampiyon yapsın Almanlar gerek yok,hatta ben olsam yeni şampiyon çıkartırım koyarım kobayashi-kovalainen kapışsınlar 🙂

  2. aranan adam istemeyen adam oldu şaştık bu işe

  3. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Red Bull’dan sonra Mercedes’de Alonso’ya kapıyı kapattı. Alonso’nun da Lotus’a, Toro Rosso’ya geçecek hali yok. Bugünkü Demeçlerinden sonra Ferrari’de devam etmeyeceğini de belli etti. McLaren’e de gelmezse Formula1’den ayrılır.

  4. Gridde tuzu kuru bir Mercedes var, bir de Red Bull var zaten.

  5. Mercedes niye Alonso’yu istesin ki? Araçsa araçları mükemmel, pilotsa bir değil iki tane iyi sürücüleri var. Ve mevcut Mercedes sürücüleri ne olursa olsun niye takım değiştirsinler?

    Geçen seneki McLaren’den bu seneki Mercedes’e geçmek Hamilton için bir kumardı ancak zaten McLaren’in durumu pek parlak değildi. Bir daha aynı kumarı niçin oynasın? Alonso’nun gideceği yer McLaren. Bu artık bariz belli ancak Red Bull açıklamasıyla hem Ferrari hem de McLaren’i fena yaktı 😀 terbiyesizler 😀

  6. Lomen Milor avatarı

    Alonso istediği kadar ben ne istersem o olur modunda takılsın istediği kadar yel değirmenine tahta kılıç savursun… Değişmeyen bir şey var; O egosu bir gün onu yakacaktı ve de bu gerçekleşmeye başladı..

    Haydi sıra gelsin McLaren sürgününe..

    1. istediği kadar yel değirmenine tahta kılıç savursun

      Don Kişot İspanyol du, değil mi? 😀

      1. Lomen Milor avatarı

        evet, Cervantes kitabın yazarı ve Don Kişot karakteri İspanyoldu..

    2. Strong_Union avatarı

      Ron Dennis tükürdüğünü yalamaz bence Alonso ferraride kalır. Ayrıca Button un demesine göre honda tecrübeli pilot istermiş yada ihtiyacı varmış eğer öyle 1 numaralı tecrübeli pilot arıyorlarsa orda kapı gibi Raikkonen var hem Ron Dennisi en iyi tanıyan adam hemde yıllardır hayalini kurduğum eski günlerdeki gibi Kimi – Mclaren ikilisi o tulum en çok ona yakışır. Alonso nun Mclareni bir daha karıştırmasını istemem şahsen..

      Ayrıca Mclaren Alonso nun istediği fiyatı vermez Redbull da vermez bir tek Mercedes verir oda istemiyor işte. Zamanında Raikkonene veremedi istediği fiyatı hemde Alonsonun aldığı 2 – 2,5 kat daha fazla. Bence Vettel Mclarene geçer.

      1. Ron Dennis aylardır Alonso da Alonso diye oraya buraya demeç veriyor, tükürdüğünü çoktan yaladı bence. 🙂

        Fiyat konusunda da Honda’nın kendi cebinden Alonso’ya ciddi bir miktar vereceği konuşuluyordu bir süredir o da sıkıntı olmaz bence. Dediğin gibi onlar da iyi ve tecrübeli bir pilot istiyorlar.

        Dediğine de katılıyorum; Raikkonen’i McLaren’de görmek beni de mutlu eder, en çok McLaren tulumu yakışıyordu ona fakat Raikkonen kariyerimi er ya da geç Ferrari’de tamamlayacağım demesini düşünürsek gerçekleşmesi çok zor bir ihtimal bu.

        1. Şu tükürdüğünü yaladı lafı da ne oluyor öyle ? Ron ben takımda oldugum sürece Alonso McLaren’de yarışamaz diye bir söz sarfettide bizim mi haberimiz yok ? Adam başarı istiyor artık eski mevzulara takılıp kalmıyor.

          1. 2007 yılında Alonso kendi deyimiyle 5. pilot yerine konunca ipler kopmuştu ve Alonso gitmişti takımdan. Kalmak istese de kovulurdu zaten. Bu kadar kötü ayrıldıktan sonra Ron Dennis açık açık kendi gönderttiği adamı geri istedi, illa asla yarışamaz tarzı açıklamalar yapmasına gerek yok yani.
            Ha ama bence doğru olanı yapıyor son cümlene katılıyorum, eski şeylere takılıp kalınmaması lazım.

        2. Strong_Union avatarı

          Evet haklısın. Alonso daha yakın olur o zaman fiyat konusunda anlaşırlarsa.

          Ben misal demiştim, dediklerin çok doğru Raikkonen ferraride bitireceğim demişti ama Alonsodan daha çok isterim işin açıkçası.

          Eğer bu söylediklerin doğruysa yorumuna harfiyen katılıyorum Alonso bence anlaşabilir ama Vettel de bir seçenek sonuçta daha geçenlerde
          http://www.trf1.net/formula1_haberler/68705-mclaren-bes-yillik-surucu-plani-yapmak-istiyor.html Mclarenin 5 yıllık sürücü istediğini okumuştum Vettel daha genç Alonso da le mans muhabbetleri olmuştu ama bakıp göreceğiz ileride 🙂

      2. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Ron Dennis, Alonso ile görüşmeler üst düzeyde diye açıklama yaptı. Dennis, Alonso’yu göndermiş olsa bile; Alonso bir daha McLaren’de yarışamaz diye birşey söylemedi 2007’de.

        1. Strong_Union avatarı

          Ben zaten yarışamaz demedim ki ama olaylı ayrılmıştı onun için söyledim sonuçta. Hamilton u Alonso ya tercih etmişti ha bu demek değilki daha mclarende yarışamaz. Ama düşük bir ihtimal iş Dennis e kalırsa zaten önceliği hızlı bir araç üretmek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir