Rosberg: Lewis Daha Hızlıydı

yazar:

kategori:

Nico Rosberg takım arkadaşı Lewis Hamilton’ın Japonya GP’sinde daha iyi bir iş çıkardığını kabul ediyor.

Hamilton polden başlayan takım arkadaşını pist üzerinde geçmiş ve yarışı kazanarak şampiyonadaki farkı 10 puana çıkarmıştı.

“Sonuçta, Lewis bugün daha iyi bir iş yaptı ve kazanmayı haketti. Evet, ikinci sıra hasar sınırlama ve herşeyi göz önüne alırsak pistte çok, çok zorlu koşullar vardı ve Lewis’e yedi puan kaybettim. Bundan daha da kötüsünün olduğunu biliyorsunuz.”

Rosberg Hamilton’a benzer ayarlar kullandığını, ancak aracın davranışı konusunda ondan daha çok sıkıntı çektiğini söyledi.

“Kesinlikle dengeden memnun değildim, ancak Lewis ile neredeyse aynı ayarlarla çıktık, onun da aynı miktarda arkadan kayma yaşaması gerekiyordu. Mutlu değildim ve neler olduğunu anlamaya çalışıyorduk. Pit stoplarda ön kanadı biraz indirdik ve daha iyiydi. Ancak hala istediğim şekilde değildi.”

Rosberg Bianchi’nin kaza yaptığı yerde sorun yaşamadığını söylüyor.

“İyiydi, ancak bizim diğerlerinden çok daha fazla yere basma kuvvetimiz var, bu yüzden onların neler yaşayabileceklerini tahmin edebiliyorum. Diğerleri daha az tutunma ile neredeyse ıslak lastik sınırındaydı. Bu mümkün ve diğerlerinin ıslak lastiklere geçtiklerine şaşırmıştım.”


Yorumlar

“Rosberg: Lewis Daha Hızlıydı” için 10 yanıt

  1. Bu saatten sonra HAM’a şampiyonluğu anca Nicole kaybettirir. 🙂 Açık ara ROS’dan hızlı. Bu kadar olay başına geldi adamın 10 puan farkla lider.

  2. Bora Vardar avatarı

    ham ros a göre 3-4 kat daha rahat ve kendine güvenerek gidiyordu, eğer olayın arkasında siyaset filan yoksa (ki bana göre yok) ros arka kaymaları yüzünden cesaretini psikolojik olarak liderliği kaybetti ve fark aralarında 7-8 sn açıldı inanmak çok muhim ya

  3. Hiçbir taklit orijinalinden iyi olamaz

    Bu yeteneksiz şampiyon olursa anca motor arızası gibi balla filan olur

    Hamiltonla bu padockta ancak Alonso bas edebilir diğerleri tırı vırı anca hava gazı

  4. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Hamilton Rosun ayarlarını kullanıyor diyenlere kapak .

  5. hem lewis daha hızlıydı hem de nico iyi savunma yapamadı. nico çok içeri girince lewis nerdeyse ideal açıyla sanki hiç nico yokmuş gibi dönüş yapma fırsatı buldu. galibiyet sayıları da 8-4 oldu sanırım. bu saatten sonra lewis şanssızlık yaşamassa şampiyon olur.

    1. Zaten Lewis şmapiyon olamazsa şu andan sonra hiç yarış kazanamasa bile tarihte bir sezonda 8 yarış kazanıp da şampiyon olanamış pilot olarak yine rekor kıracak 🙂

  6. sen neden lewisle aynı ayarlarda çıktın ki o zaman kendine göre bir ayar seçseydin

  7. adam seni bağıra bağra geçti … sen bırak bence bu işi .. o havada altındaki o araçla geçil . bende seni bişe zannettin

  8. Aynen öyle Bianchi’nin altında bir Mercedes yok bu sene ki araçları da gayet iyi biliyoruz Bu genç ve gelecek vaat eden pilota bir şey olursa çok üzülürüm şu an dua etmekten başka bir şey gelmiyor kimsenin elinden

    1. OtonomAktor avatarı

      Aynen duadan başka bir şey gelmiyor elden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir