İspanyol Sponsor Alonso'yu Bırakmıyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun Mclaren ile yollarını ayırmasından sonra İspanyol sigorta şirketi Mutua Madrilena da Mclaren’den ayrılacağını duyurmuştu. Ancak Madrid kökenli şirket Alonso için ayrılmadığını belirtmişti basın açıklamasında.

Mutua Madrilena, Formula 1’e 2005 sezonunda Renault ile başlamış ve daha sonra Alonso ile Mclaren’e geçmişti. Bugün İspanya’da çıkan haberler şirketin Renault’un 2008 aracında logolarının bulunması için anlaşma imzaladığı yönünde.

2007 sezonunda Mclaren’de sponsor olan Mutua Madrilena’nın logoları aracın ön kanatının yan kısmında ve pilotların kol ve kasklarında bulunuyordu. İspanyol şirketin bu sponsorluk için 5 milyon dolar ödediği söylenmişti.


Yorumlar

  1. Her ülke gibi Mutua Madrilena şirketi de kendi ülkesindeki vatandaşına sponsor olmak ister bide o vatandaş olanso ise düşünün..örnek olarak vodafone ve mclaren hatta lewis hamilton üçlüsü hepsi ingiliz…

  2. ne demişti muta madrilena; ''maclaren ile yolların ayrılmasında alonso'nun bir etkisi yok''.evet, gerçektende yokmuş…

  3. Doğrudur.. (:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir