"Brawn ile Button'un Güveni Geri Geldi"

yazar:

kategori:

Bu görüş Honda Racing CEO’su Nick Fry’a ait. Button her zaman Honda’nın kötü geçen sezona rağmen düzeleceğini söylemişti ancak Fry, Ross Brawn’ın takıma katılması ile Button’un artık bu düzelmenin olacağından emin olduğunu söyledi.

Fry "Brawn takıma katılmadan önce bile Jenson’un takımına olan sadakati takdire değerdi. O, gerçekten takım içerisinde iyi anlaştığım birisi ve o gerçekten bunu yapabileceğimize inandı."

"Ancak bilmek ve inanmak arasında fark var. Ross gelmeden önce şampiyonayı kazanabilecek araç üretebileceğimize inandık. Ross geldikten sonra ise bunu yapabileceğimizi biliyoruz."

"Gerçekten üst seviyede tesislerimiz var. Üst düzey çalışanlarımız var ve şirketin temelide 1. sınıf. Üst seviye bir takımın nasıl olduğunu bilen Ross gibi birisinin gelmesi ve gördüklerinden memnun kalması tatmin edici." dedi.


Yorumlar

  1. Bir gün bu takım tekrar McLaren Honda, Jordan Honda gibi zirveye aday takımlar arasına giren Honda motorlu bir takım olacak tekrar…

  2. honda f1 takımının 100 lerce kişisinin yapamadığını 1 kişinin yapması düşüüncesi biraz saçma geliyo bana,brawn ferrarinin dayanıklı motoru ve en üst düzey ekipmanları ile bütünleşmiştir,dileğim bunu honda dada yapması.inş.. honda takımı yeni yılda pilotlarına ve özellikle buttuna podium yada yarış kazanabilecek bir araç verir…

  3. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    bakalım brawn hondaya bekleneni verebilecekmi

  4. bence renginizi değiştirin uğursuzlık getirdi…

  5. ferrari 4 ever avatarı
    ferrari 4 ever

    button şampiyon olabilir fakat hondayla beraber olabilirmi orası soru işareti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir