Renault Testine Yerel Halktan Tepki

yazar:

kategori:

Renault’un Britanya’da Duxford’un Cambridgeshire kasabasındaki düzlük testi sırasında oluşan gürültü nedeniyle yerel halk şikayet etti.

Yakın zamanda Fransız takım, bu hafta Çarşamba günü de dahil olmak üzere iki test günü gerçekleştirdi.

Cambridge News gazetesinin haberine göre yerel meclisin bir üyesi bu gürültü konusunu konuşmak için gelecek hafta yerin sahibi ile bir görüşme planladı.

Takım manajeri Steve Nielsen: “Gürültü ile ilgili olarak insanları anlıyorum. Senede bu testleri 8 gün yapıyoruz ve bunlardan 3ü zaten UK dışında tamamlanmıştı”


Yorumlar

  1. f1 osunda ne sesi olursa olsun baba fark etmez çünkü f1 kanınızda var ise fark etmezz sünger senin f1 sevgin bukadar işteee eminimki o arabayı bir yerde görr fuardaa resim çektirmek için can atacandan eminim ok

  2. rüştü yılmaz avatarı
    rüştü yılmaz

    eminim şikayet edenlerin bir çogu yaş sınırını aşmış rahatına düşkün kimselerdir anlayışlı olmak lazım ama o yaşta ne yaparsan yap olmuyo

  3. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Şikayet etmeleri gayet normal evinin yakınında günlerce cıyak cıyak bağıran bir tenörün sesine burdaki kaç kişi katlanabilir ? Hele hele sesi renault un v8 motoru kadar gürültülüyse.
    Biraz anlayışlı olmak gerekiyor altında başka bir neden aramak boş.

  4. Renault'un ne denediğini bilen var mı?

  5. bu sevmemekle alakalı değil. kibir ile alakalı butnu büyüklük ile alakalı. böyle insanları yaşatmayacaksın

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    insanların bizim sevdiğimiz sporu sevme zorunluluğu yok.. bu sebeple şikayet edebilirler arkadaşlar.

  7. ya herkes bu aracları bu sesleri duymak için üstüne para ödüyo yarışlara gidiyo bunlarda şikayet ediyo hey allahım yaa!!

  8. Haklısın zozo ama bazıları bunu malesef anlamıor.Dediğin gibi bizim evin önünde yapsalarda kulaklarımın pası silinse.Rolanti sesi bile muhteşem bu araçların yaaa.

  9. bizim evin önünde de uzun bi düzlük var, gelsin burda test yapsınlar:) şaka bi yana insan o seslerden nasıl rahatsız olur yahu, senfoni gibi. tabi bana ve benim gibi düşünenlere…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir